nyheder

Betfair.dk: Hvem booker billet til finalen?

Spil på UEFA Champions League semifinalen mellem FC Liverpool og AS Roma og scor fremragende odds hos betfair.dk. Til returkampen mellem disse to storklubber kan du gavne af den dejlig betfair bonus der giver dig mulighed for at opnå ekstra gevinst hvis Liverpool går videre mod Roma! Spil udeholdet og få en forhøjede odds på hele 6.0 hvis Jürgen Klopps mandskab går videre til finalen! Liverpool har i år helt klart vis sig frem og holdet har et af Europas mest potente og ustyrlige angreb. Er dette nok på onsdag mod AS Roma?
 

Betfair Bonus Roma vs. Liverpool UEFA Champions League
© Betfair

 

Forhøjede odds hvis Liverpool går videre

I denne omgang går det ud på at du kan score ekstra gevinst hvis Liverpool går videre mod Roma på onsdag. Du kan dermed score forhøjede odds på udeholdet der ligger i front efter første sejr da man vandt på Anfield med hele 5:2! Romerne kunne dog i sidste ende score 2 mål og håbet er tilbage, da holdet to gange til sidst fik pyntet på resultatet forud for retur kampen. De fleste husker jo den utrolige kamp i sidste runde da Barcelona gæstede Roma!
Ikke desto mindre er Liverpool naturligvis voldsomt store favoritter til at kvalificere sig til Champions League-finalen.
 
Husk altid følgende ting når du spiller på forhøjede odds på betfair:
 

  • Kun en udvalgt kamp giver forhøjede odds
  • Du skal altid oprette ny bruger med tilsvarende bonuskode
  • Du kan maks. spille for 50 DKK til de forhøjede odds

 
Husk: Tilbuddet gælder kun nye kunder og kan ikke bruges af eksisterende kunder!
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1S og spil og spil på at FC Liverpool går videre mod AS Roma
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Går Liverpool videre, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betfair.dk: DBU Pokalen - Brøndby vs. Midtjylland
næste artikel
Unibet.dk: Free Bet til Giro d´Italia!