nyheder

UEFA Champions League bonus – United slår Sevilla odds 10.0!

Tilbud til alle nye kunder! Betfair giver den ultitmative odds bonus til kommende UEFA Champions League kamp mellem Manchester United og FC Sevilla. Du kan ikke deltage i kampagnen hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver men hvis du ikke allerde har bruger hos betfair er dette tilbud om forhøjede odds mere end blot seværdig! Hvis du ikke allerede har oprettet dig som bruger hos betfair, kan vi anbefale at se på vores odds bonus sammenligning for at få et overblik over alle bookmaker på det danske marked. I denne omgang vil vi se på tilbuddet som gælder Uniteds kommende kamp i Champions League ottendedelsfinale mod FC Sevilla. Som nu kunde kan du få en dejlig odds bonus på 10.0 hvis United kan slå Sevilla.
 
 

Odds bonus betfair United vs. Sevilla
© Betfair

 

Spil på sejr til United

Betfair er uden tvivl en bookmaker som, ikke mindst pga. ovenfor nævnte tilbud, har øget der popularitet enormt i de sidste par år. Udover høje odds, gode tilbud til nye og eksisterende kunder er betfair er kendt for disse forhøjede odds. Efter at United har fundet deres topkamp mod i Liverpool i Premier League har klubben massevis af selvtillid til den kommende Champions League kamp mod Sevilla. Efter deres første indbyrdes kamp som endte 0:0 i Spanien har begge mandskaber chancen for at nå næste runde. Kan Manchester United og Jose Mourinho booke billet til næste runde? Tror du på en sejr til “The Red Devils”? Hvis du gør dette og ikke allerede har oprettet bruger hos betfair. Er dette tilbud perfekt til dig!
 

 

Sådan gør du:

Spil på nævnte kampe mellem United og Sevilla i UEFA Champions League og få odds bonus hvis United vinder denne kamp – glæd dig over forhøjede odds på hele 10.0 hvis Manchester United slår FC Sevilla!
 

  • Opret dig med koden ZFBJZJ og spil på sejr til United mod Sevilla
  • Spil maks 50 DKK på en af de nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder United kampen, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og du modtager gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus

Bonussen er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang til en mim. odds på 1.50!
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bookmaker bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Til nye spillere: Bwin Price Boost - FC Barcelona vs. FC Chelsea
næste artikel
Betsafe.dk: Gratis livebet til europæisk fodbold