nyheder

Betfair oddsboost: Spil på FC Barcelona mod Getafe!

Den spanske liga er i år lidt at en overraskelses pose. Alle tophold er ikke så dominerende som de har været og uden tvivl er Real Madrid alt andet end suverænt. FC Barcelona ligger første pladsen men er stadig ikke på det niveau som man kender fra de sidste år. Ligaen byder der udover nogle overraskelser. Alavés ligger på en femte plads, Betis på en sjette og Getafe på en syvende plads i den spanske La Liga. Vi vil i dag se på en kamp der har fået forhøjede odds fra betfair.dk. Det er kampen mellem FC Barcelona og FC Getafe som spilles søndag d. 06. januar 2019 kl. 20:45 danske tid. Betfair har valgt at give alle deres nye kunde en dejlig betting bonus hvis Barcelona vinder mod Getafe. Vi vil se lidt mere på dette tilbud og give dig alle informationer du skal bruge.
 

Betfair bonus FC Barcelona
© Betfair

 

Barca kan tage næste skridt

Som nævnt tidliger er ligaen i Spanien lidt underligt i år. Trods alt ligger FC Barcelona på en første plads og det ser ud til at holdet vil kunne vinde mesterskabet i år selvom man kun er tre point foran Atletico der ligger på en anden plads. I denne omgang rejser Messi og co dog til Getafe for at spille kamp. Hjemmeholdet ligger på en syvende plads og kan ellers være meget tilfreds med sæsonen indtil nu. Getafe har ikke tabt i de sidste seks kampe og kan med tillid møde op mod FC Barcelona. Hos Betfair har du mulighed for at få forhøjede odds hvis FC Barcelona vinder deres udekamp på søndag. Betfair giver alle deres nye kunder en odds bonus der svarer til en odds på 7.0 hvis Barcelona vinder.
 

 
Hvis du ikke allerede er kunde hos betfair.dk har du i denne anledning mulighed for at score utrolig god betfair bonus hvis du spiller dit første væddemål på en sejr til FC Barcelona i kampen på søndag mod FC Getafe. Spil med en indsats på 50 DKK på en sejr og få odds på hele 7.0 hvis Barcelona vinder. Brug bonuskoden når du opretter og få din bonus. Spiller du uden denne kode vil oddsene være uden bonus og du modtager ingen ekstra gevinst på dit væddemål.
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ6V
  • Spil på en sejr til Barcelona til det forhøjede odds på 7.0
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

Vinder Barcelona mod Getafe, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Efterfølgende bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres men en min. odds 1.5. indenfor 90 dage!
 

Er du mere til en startbonus?

Dagens tilbud gælder kun de forhøjede odds til nævnte kamp. Ønsker du dog hellere en høj velkomstbonus på din første indbetaling kan betfair tilbyde tilsvarende. Det er dog meget vigtigt at du husker at du ikke kan spille med forhøjede odds og tage bruge af betfairs velkomstbonus. Betfair byder alle deres nye kunder velkommen med en dejlig velkomstbonus på op til 1000 DKK. Opret dig hos betfair.dk og få 100% på din først indbetaling. Brug bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Få din bonus på 100% op til 1000 DKK når du opretter som nye kunde hos betfair.dk! Spil i dag!

Om forfatteren

forrige artikel
Sevilla vs Atletico: Få 25% ekstra i gevinst når du better live!
næste artikel
Håndbold VM 2019 på hjemmebanen! Spil hos Unibet.dk!