nyheder

Spil på Danmark mod Irland – Odds på 12.0 til nye spillere

Selvom det danske herre fodbold landshold sluttede VM-kvalifikationsgruppen med en skuffelse hjemme mod det rumænske landshold, ændrer ikke meget på, at efteråret har været en overordnet sejrstræk for Åge Hareides og hans spillere. Især storsejrene over Polen og Armenien, men også den svære og ikke mindst vigtige udesejr i Montenegro har givet Danmark et ordentligt skud selvtillid og man kan stadig nå at hoppe på toget til VM 2018 i Rusland. Playoffkampene venter og betfair giver dig et utrolig godt tilbud.
 

Danmark mod Irland Vm playoff
© Betfair

 
Betfair som er kendt og som vi allerede har omtalt meget for deres tilbud angående forhøjede odds har skudt et tilbud på markedet som giver dig utrolig odds på 12.0 hvis Danmark slår Irland på lørdag i Parken. Bookmakeren, Betfair, som byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder tæller helt klart top 3 på vores side og der findes næsten ingen grund til ikke at anbefale dem videre. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi med stor begejstring henvise til vores bonus sammenligning for at få et grundigt overblik. Du vil meget hurtigt se at Betfair tæller vores favoritter hvis det gælder bookmaker på det danske marked. Mange tilbud, høje odds, gode gennemspilningskrav og meget mere er med til at vi helt klart anbefaler Betfair som din nye bookmaker. Se dog selv for at vælge din nye eller yderligere bookmaker.
 

Vinder Danmark hjemmekampen?

Landsholdet vil gøre alt for at få en god udgansituation til retur kampen d. 14 november i Belfast. Trods de positive udmeldelser må holdet gå ind til de to playoffkampe med et par bekymringer, navnlig hvad angår skader. Nicolai Jørgensen har fået et brud i håndleddet, men er klarmeldt. Anfører Simon Kjær er det samme, mens Henrik Dalsgaard og Riza Durmisi har meldt afbud. Er det alligevel nok til at gå videre til VM 2018 i Rusland? Spil hos betfair og få utrolig odds på 12.0 hvis Danmark slår Irland på lørdag. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje længe. Opret bruger og få din bonus hos betfair.dk
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 
Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZFBJWH på betfair og spille for maks. 50 DKK på en hjemmesejr til det danske landshold mod Irland. Vinder Danmark vil din gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på de omtalte 12.0 udbetales som en bonus på din bonuskonto. Denne bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?
 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik betting startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Cashback for kombispil hos jetbull.dk! Spil idag!
næste artikel
Price Boost hos bwin.dk – Spil på playoff kampen Danmark vs. Irland