nyheder

Betfair.dk: Premier League på lørdag – ManCity mod Crystal Palace

Vi ser frem mod sidste weekend inden jul og har i denne omgang et dejlig tilbud fra betfair.dk. Vi snakker i denne artikel om forhøjede odds til kampen mellem Manchester City og Crystal Palace. Kampen spilles på lørdag, 16.00 dansk tid på Ethiad Stadium i Manchester. Dagens odds bonus giver dig mulighed for at få ekstra høj gevinst hvis du spiller på en sejr til de lyseblå fra Manchester. I teksten vil se nærmere på udgangssituationen inden denne kamp og se mere på hvad betfair tilbyder deres nye kunder. Læs med når vi ser på denne betting bonus der giver dig ekstra høj gevinst hvis du spiller på en sejr til Manchester City.
 

Betfair bonus City vs. Crystal
© Betfair

 

Spil med forhøjede odds

Som nu kunde hos betfair.dk har du i denne anledning mulighed for at score utrolig god bonus hvis du spiller dit første væddemål på en sejr til Manchester City. Spil med en indsats på 50 DKK på en sejr og få odds på hele 6.0 hvis de Manchester City vinder. Brug bonuskoden når du opretter og få din bonus. Spiller du uden denne bonus er der kun odds 1.10 til City sejr. Hvad venter du på? Opret med det samme hos betfair og få din bonus.

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ6O
  • spil på en sejr til City mod Crystal Palace til det forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

Vinder City, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Efterfølgende bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres men en min. odds 1.5. indenfor 90 dage!
 

 

City kan få første pladsen tilbage

Det er blevet til en hård kamp om første pladsen i den engelske Premier League. Efter 17. runder ligger Manchester City kun ét point bag første pladsen som er indtaget af Jürgen Klopps Liverpool. Begge hold er i en imponerende form og det er ikke uden grund at tredje pladsen Tottenham allerede er bagud med fem point på City. Men hvad kan vi forvente af kampen Manchester City mod Crystal Palace? Ser man blot på statistikken og tabellen burde det være klart at City vinder denne kamp på hjemmebanen. Selvom der spilles fodbold i England uden pause er der ingen tvivl om at City vil give fuldgas i dette opgør. Kommende modstander for City er Leicester på udebane d. 26.12, Southampton på udebane d. 30.12 og så endelige absolute topkamp mod Liverpool på hjemmebane d. 03.01. På modsat side er man nok ok med at man taber mod City. Palace vil nok hellere rette fokus mod det direkte opgør om Cardiff som spilles d. 26.12. Alt i alt må man erkende at City nok vil vinde denne kamp.
 

Spil med startbonus hos betfair.dk

Er du mere til en god startbonus fremfor forhøjede odds? Betfair byder alle deres nye kunder velkommen med en dejlig velkomstbonus på op til 1000 DKK. Opret dig hos betfair.dk og få 100% på din først indbetaling. Betfair er uden tvivl den bookmaker som har de fleste tilbud og kampagner til både nye og eksisterende kunder. Overvejer du at oprette hos betfair kan vi blot varmt anbefale. Brug bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Få din bonus på 100% op til 1000 DKK når du opretter som nye kunde hos betfair.dk! Spil i dag!

Sign-up her! Bonus detaljer
forrige artikel
Topkamp fra Serie A lige inden julefesten!
næste artikel
Premier League med 888sport: Spil på Liverpool vs. Arsenal!