nyheder

Betfair.dk: Kan Tyskland rejse sig igen?

Det var mere end bare et mål i overtiden som Toni Kross fik leveret for det tyske landshold mod Sverige i sidste kamp. Kroos´ vilde scoring i kampens allersidste sekund giver håbet tilbage til de forsvarende verdensmestre! Nu gælder det Jogi Löws mandskab om at samle kræfterne og vinde mod Sydkorea på onsdag. Tyskland skal vinde for at holde chance i live om at gå videre fra gruppespillet og modstanderen Sydkorea gælder ikke de bedste hold i denne VM-slutrunde. Hos betfair har du i denne kamps anledning mulighed for at få glæde af en odds bonus er giver dig mulighed for at score forhøjede odds på 7.0 hvis Tyskland slår Sydkorea. Denne betfair bonus gælder kun nye kunder og dedikeret til alle dem der er på udgik efter en bookmaker. Hvad venter du på? Spil hos betfair.dk på en sejr til Tyskland og få glæde af den dejlig betting bonus!
 

Odds bonus hvis Tyskland slår Sydkorea
© Betfair

 

Gå ikke glip af forhøjede odds

Er du stadig på udgik efter en bookmaker eller overvejer du yderligere bookmaker? Hvis dette er tilfældet på du se på denne odds bonus til kommende Tyskland kamp. Hos betfair du stor glæde af forhøjede odds og tilbuddet er eksklusivt til dig som ny kunde! Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer.
 
Hvad er forhøjede odds?
Forhøjede odds er i bund og grund en bonus er bliver lagt oveni din alm. gevinst. I nævnte tilfælde giver Betfair dig en alm. odds på 1.28 hvis Tyskland vinder på onsdag. Dette har som følge at du ville få 68 DKK retur hvis du spillet på en sejr med en indsats på 50 DKK. Spiller du dog nu med forhøjede odds modtager de yderligere penge fra de forhøjede odds som bonus! Dette udbetales på følgende måde:

    Samlet gevinst = 350 DKK (50 DKK x forhøjede odds på 7.0) = 286 DKK udebtales bonus penge og 64 DKK som kontakt på dit hovedkonto

 

 
Sådan bruger du tilbuddet:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2X og spil på sejr til Tyskland i kampen mod Sydkorea
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Tyskland, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 
Husk derudover følgende regler:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 50 DKK med forhøjede odds.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du muligehd for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Betfair.dk: Utrolig odds hvis Danmark slår Frankrig!
næste artikel
Cashpoint: Ekstra høj velkomstbonus til VM 2018!