nyheder

Odds 2.00 på Real Madrid som mestre: Sådan får du oddset

Fra at Barcelona var holdet, som madrilenerne skulle jagte, ser det nu ud til, at Real Madrid er godt på vej til at sikre sig det spanske mesterskab.
 
Med sejren over Granada har Real Madrid nu et forspring på fire point foran de evige rivaler fra FC Barcelona og er dermed blot en sejr fra at sikre mesterskabet.
 
Hvordan fejrer man så et kommende mesterskab til Real Madrid? Tja, hos Betfair gør man det med en odds bonus, hvor nye kunder får intet mindre end odds 2.00 på Real Madrid til at vinde La Liga.
 

Betfair odds bonus
© Betfair

 

Her er din bonuskode: Odds 2.00 på Real Madrid til at vinde La Liga


Hvad der kan ligne et alt for højt odds på et mesterskab til Real Madrid med to kampe tilbage af sæsonen, er en alternativ Betfair velkomstbonus. I stedet for den almindelige velkomstbonus får alle nye spillere i stedet odds 2.00 på Real Madrid til at vinde La Liga, hvis de bruger denne bonuskode:
 
Betfair-bonuskode: ZFBJ9I
 
Her kan du spille op til 250 kr. på odds 2.00. Du skal huske, at det er via Betfairs sportsbook og ikke spillebørs, at du kan få denne odds bonus. Du kan dog godt spille mere, men det er kun de 250 kr., der tæller med i det forhøjede odds. Uden det forhøjede odds, så giver Betfair blot odds 1.01 på, at Real Madrid vinder La Liga. Barcelona giver odds 26.00.
 

 

To matchbolde – En sejr er nok


Skal Real Madrid snuble, så mesterskabet mod al sandsynlighed ryger til Barcelona, så skal Martin Braithwaite, Lionel Messi og co. have hjælp fra Villareal (# 5) og Leganes (#18). De to hold kæmper for henholdsvis en plads i Europa League og La Liga i den kommende sæson.
 
Hvis det skal ende med, at Real Madrid snubler, så kræver det, at Barcelona tager to sejre i deres resterende kampe, hvor de møder Osasuna (#11) og Alaves (#17). Her har Alaves mest at spille for, da de kæmper mod netop Leganes om at undgå nedrykning.
 
Om der er noget på spil for holdene i sidste spillerunde afgøres onsdag aften, der også er der, hvor du skal have taget imod kampagnetilbuddet fra Betfair, hvis du skal have odds 2.00 på, at Real Madrid vinder La Liga.
 
Deadline for at oprette en ny Betfair-bruger og få odds 2.00 på mesterskabet til Real Madrid er onsdag den 16. juli kl. 21.00.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green i gavehumør: Få odds 15 på Brøndby
næste artikel
Få odds 15.00 på Man United mod Chelsea med Mr Green