nyheder

Betfair: Få 550 kr. i risikofrit spil på ESL Pro League CS:GO

De skyder med skarpt på Betfairs Spillebørs i øjeblikket – især når det gælder betting bonusser som risikofrie spil. Lige nu venter der nemlig en lækkerbisken af et freebet på Betfairs Spillebørs på 550 kr. og venter på alle nye Betfair-spillere.
 

Her er din Betfair bonuskode


Betfairs Spillebørs har odds bonussen, men vi har bonuskoden – og den finder du lige her:
 

FEODK5

 
Bruger du denne bonuskode, så kan du som ny Betfair-spiller få et risikofrit spil på 550 kr. For at du kan gøre dette, skal du selvfølgelig først oprette en spillekonto hos Betfair. Du kan hurtigt komme videre til oprettelsen af en Betfair-konto ved at klikke på knappen herunder.
 

 

Sådan får du et risikofrit spil på 550 kr.


Når du har brugt din Betfair bonuskode, så skal du gøre følgende for at få det risikofrie spil hos Betfair:
 

  1. Placer et singlespil på Betfairs Spillebørs indenfor syv dage
  2. Spil minimum 550 kr. (på dit første spil)
  3. Dit spil skal være afgjort indenfor syv dage
  4. Spil på Sportsbook og multispil via Spillebørsen er ekskluderet fra denne kampagne

 
Vinder du ikke på dit første spil på Betfairs Spillebørs, så refunderer Betfair din indsats op til 550 kr. De op til 550 kr. fra det tabte bet bliver sat ind på din Betfair-konto. Husk at denne betting bonus kun gælder for nye spillere på Betfair.
 

Betfair-Spillebørs-Risikofrit-Spil- Astralis
© Betfair

 

Esport i centrum


Betfair har fyret op for dette risikofrie spil i forbindelse med kampene i CS:GO ESL Pro League, sæson 11, hvor Natus Vincere og danske Astralis er i kamp.
 
Du kan dog også spille på andre kampe og sportsgrene hos Betfair, det er dog bare vigtigt, at du husker at spille via Betfairs Spillebørs og ikke via Betfairs Sportsbook. Spiller du via Sportsbook, så frafalder din Betfair bonus.
 
 

 

Sportsbookbonus til 1.000 kr.


Vil du hellere have en Betfair bonus til Betfairs Sportsbook, så kan du lige nu hente en lækker odds bonus på 100% op til 1.000 kr. med en Betfair velkomstbonus.
 
Her går Betfair ind og fordobler din første indbetaling med 100% op til 1.000 kr. Scorer du kassen med din Betfair bonus, så skal du huske, at indbetalingen og bonussen skal omsættes otte gange til minimum odds 1.95, inden gevinsterne derfra er klar til at blive udbetalt fra din Betfair-konto.
 
Afhængig af hvor stærk en oddser du er på esport, kan du dermed selv bestemme, om din Betfair bonus skal løbe op i mere end 1.000 kr., som du kan få via Sportsbook. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Esport: Få 50 kr. freebet hos ComeOn!
næste artikel
Streakr: Gæt dig til free bets og kontanter hos Unibet