nyheder

550 kr. risikofrit på Esbjerg-AaB – Sådan får du det

Superligaen er tilbage og kampene står nærmest i kø for at blive spillet disse dage. Det er en lækker tid for os fodboldhungrende fans landet over. Det er selvfølgelig ikke gået ubemærket hen, at Superligaen er tilbage. Det er det heller ikke hos de danske oddsere eller bookmakere.
 
Lige nu kan du derfor få en lækker bettingbonus hos Betfair risikofrit spil på 550 kr. på kampen mellem Esbjerg fB og AaB på Betfairs Spillebørs.
 

Betfair Spilleboers risikofrit spil Esbjerg - AaB
© Betfair

 

Her er din Betfair bonuskode


For at få det risikofrie spil, skal du bruge en Betfair bonuskode – og den har vi naturligvis klar til dig! Du skal bruge bonuskoden FEODK5, når du opretter en Spillebørs-konto hos Betfair.
 
Når du har gjort det, skal du placere et singlespil på Spillebørsen på mindst 550 kr. som dit første væddemål, for at du kan få det risikofrie spil på 550 kr. Nøjes du med at spille de 550 kr., så kan du ikke tabe på væddemålet.
 
Husk på at Spillebørsen ikke er det samme som Betfair Sportsbook, samt at dit singlebet skal være afgjort senest syv dage efter oprettelsen.
 

 

Kan AaB fastholde overtaget?


AaB har haft det rigtigt godt med Esbjerg i de seneste indbyrdes opgør. Her er det blevet til sejre på 4-1 og senest 4-0, hvilket i den grad viser, at nordjyderne har haft det godt mod vestjyderne.
 
Set over de seneste 10 indbyrdes opgør er fordelen dog ikke så stor for AaB. De seneste 10 kampe er fordelt med fem sejre til AaB, fire til EfB og en enkelt uafgjort.
 
Fælles for alle kampene er, at de som regel byder på mål. I 66% af tilfældene i de seneste 10 kampe er der nemlig scoret over 2,5 mål. Vælger man det spil som sit risikofrie spil på Betfairs Spillebørs, så giver det lige nu odds 2.08 til 2.24.
 

Vil du hellere have 1.000 kr.?


Hvis du hellere vil have 1.000 kr. i indbetalingsbonus, så kan du også få det lige nu hos Betfair. Her er der dog tale om en Betfair velkomstbonus til Betfairs Sportsbook – ikke at forveksle den med Spillebørsen.
 
Her får du 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr., når du opretter en spillekonto og foretager din første indbetaling. Det kan dermed give dig op til 2.000 kr. at spille for. Denne bonus er underlagt et gennemspilskrav på otte, hvilket vil sige, at du skal omsætte din bonus otte gange til minimum odds 1.95 på Betfairs Sportsbook, inden gevinster derfra kan udbetales.
 
Oddsene er opdateret fredag den 29. maj kl. 10:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Superligaen genstartes med boostet odds hos Mr Green
næste artikel
Bayer Leverkusen - Bayern München: Få boostet odds med 888sport