nyheder

Betfair: Spil 200 kr. få 600 kr.

Bookmakeren Betfair er i ekstra julehumør og tilbyder nu en 300 % odds bonus, hvor du kan få op til 600 kr. ved at spille for 200 kr. Hvis du er ny spiller og gerne vil prøve kræfter med betting hos Betfair, så er Betfairs nye velkomstbonus en god anledning til at åbne en konto.
 

Betfair startbonus


© Betfair

 
Julen går typisk med mad, gaver og drikkevarer, men der er faktisk også massere af interessante sportsgrene og events, hvor man kan sætte et væddemål. Vi nævner blot VM i Dart – en enormt populær betting event i Englang, Dronningens Nytårstale, Skihop turneringen 1. Januar og ikke mindst Premier Leagues juleprogram, som byder på 30 kampe på 8 dage.
 

Ny velkomstbonus hos Betfair

Hvis du ønsker at sætte et odds henover jul og nytår, så har Betfair et ekstra godt tilbud til nye kunder. Frem til nytår kan du få en 300 % odds bonus hos Betfair. For at få fingrene i denne bonus skal du først og fremmest være ny kunde og registrere din konto i Danmark, derefter så skal du åbne en Betfair konto og bruge bonuskoden ZSKA22.
 
Åben en Betfair konto her.
 
Det første væddemål du sætter online på Betfairs sportsbook skal være af en værdi af 200 kr. på odds 1.20 eller mere. Indenfor 24 timer efter dit væddemål er afgjort modtager du 3 x 200 kr. i freebets. Disse freebets kan du benytte på hvilket som helst væddemål, så længe minimum oddset er på 1.20.
 
Hvis du hellere vil have en større bonus, som dog kun er ét freebet, så tilbydes nye kunder desuden en 1000 kr. freebet bonus hos Betfair.

Om forfatteren

forrige artikel
Sidste chance: Få højeste odds på Premier League
næste artikel
250 kr. freebet til Man U – Chelsea