nyheder

Spil på DBU Pokalen – odds på op til 12.0

På torsdag vil der møde to klubber hinanden som næsten har samme niveau. FC Midtjylland møder Brøndby IF i den anden semifinale i DBU Pokalen. Begge hold har uden tvivl muligheder og chancen for at blive pokalvinder selvom man i finalen skal møde op mod udhyr stærke FC København. I denne kamps anledning vil du kunne få en odds bonus på op til 14.0 hos betfair.dk. Vi har tidligere allerede set nærmere på betfair som bookmaker og dens tilbud. Denne kampagne som er udelukkende til nye kunder er dog specielt fordi den byder på to cifret odds til begge hold. I mange tilfælde er der kun forhøjede odds til et hold, i dette tilfælde vi du dog kunne tage brug af odds bonussen til begge hold. FCM giver odds 12.0 retur hvorimod Brøndby giver 10 gange tilbage. Men hvad kan vi forvente af denne kamp?

 
FC Midtjylland er tilbage på tredjepladsen, efter at har vundet mod FC Nordsjælland. Nu gælder det DBU Pokalen, hvor Brøndby gæster MCH Arena i Herning. Uden tvivl har pokalen stor betydning for hjemmeholdet og ambitiøse FCM har i hvert fald chancen for at vinde denne. Modstanderen Brøndby IF er dog på samme niveau og helt klart med nok kvalitet til slå hjemmeholdet. Gæsterne, som i weekenden måtte nøjes med uafgjort, har sparet en del profiler og kommer derfor med et mandskab, hvor de fleste er friske og udhvilede.

 
Få en odds bonus på fantastiske 12.0 hvis FC Midtjylland vinder mod Brøndby IF og få hele 10.0 hvis udeholdet kan vinde og tage videre til pokal finalen. Gå ikke glip af denne betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje meget længe.

 

Betfair tilbud Pokal
© Betfair

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJSI.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på en sejr til enten FC Midtjylland eller Brøndby IF i DBU pokal semifinalen. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder dit hold overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Hvad venter du på? Opret i dag og score kassen hos betfair.

 

 

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker. Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.
 

forrige artikel
888sport tilbud: Derbi Madrileno og Monaco mod Juventus
næste artikel
Kan Manchester United vinde første opgør?