nyheder

Betfair.dk: Spil dansk fodbold – Silkeborg vs. Viborg

Vi vender tilbage med en god omgang dansk fodbold fra 1. divison. Det er langt tid siden at vi har haft gode tilbud til den næstbedste danske række men i denne omgang kan du få forhøjede odds på kommende kamp mellem Silkeborg IF og Viborg FF. Bookmakeren betfair er kendt for disse tilbud og vi ser med glæde mod Silkeborg. Få odds bonus til dette opgør og se med på onsdag når Viborg gæster Silkeborg.
 

Betfair Odds bonus Silkeborg vs. Viborg 1.divison
© Betfair

 

Hvem spiller?

På onsdag møder to klubber op mod hinanden som uden tvivl har ambition om at rykke op i Superligaen. Silkeborg IF som er nedrykker og som kæmper for at rykke op igen har fået en dårlig start. Selvom man vandt sidste kamp mod Roskilde ligger klubben efter fire runder tæt på en nedrykningsplads. Gæsterne fra Viborg derimod er lidt længer oppe i tabellen selvom man kun har et point mere på kontoen. Sidste år blev det til en fjerde plads i 1. divison til Viborg og nu gælder det om at vende tilbage til Superligaen. Kampen på onsdag må uden tvivl anses som en topkamp i denne års næstebedste danske række.
 

Hvilken bonus kan jeg få?

Til nævnte kamp er der forhøjede odds på højkant. I bund og grund er der tale om en ekstra gevinst oveni i din almindelig gevinst. Hos betfair har du mulighed for at få to cifret odds til begge hold. Det vil sige du har mulighed for at spille på enten Silkeborg eller Viborg og har mulighed for at få odds på 12.0 hvis Silkeborg vinder og odds 14.0 hvis Viborg vinder. Ser man på de alm. odds på 2.3 (Silkeborg) og 2.7 (Viborg) er det et kæmpe spring. Du burde ikke vente længe med at spille på nævnte kamp.
 

 

Hvem kan være med?

Tilbuddet gælder som sædvanlig kun nye kunder. For alle der overvejer betfair som ny eller yderlige bookmaker er dette tilbud perfekt.
 

Hvordan modtager jeg bonussen?

Du skal blot oprette dig med promokoden ZFBJ4F og spile på en sejr til enten Silkeborg eller Viborg. Du kan spille med maks. 50 DKK til de forhøjede odds. Vinder dit valg kampen, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Bonussen skal efterfølgende kun gennemspilles én gang.
 

Kan jeg få velkomstbonus oveni?

Desværre kan du ikke få en betfair velkomstbonus oveni dette tilbud. Hvis du hellere ønsker en velkomstbonus på op til 1000 DKK burde du indebtale med promokoden ZSKW02. Du vil få mulighed for at optjene gratis spil på op til 1000 DKK. Placer et væddemål med en værdi på 100 DKK og få free bet på 250 DKK. Dette kan gentages op til 5 gange.
 

forrige artikel
888sport.dk: Ekstra gevinst på Chelsea vs. Arsenal!
næste artikel
Betfair.dk: LaLiga - Spil på Barcelona mod Valladolid