nyheder

Er du klar til Super Bowl 2019?

Om ikke længe starter intet mindre en verdens største sportsbegivenhed. Har du bestilt Chicken Wings og fået sat øl på køl? Natten fra søndag til mandag kan du følge med hvem der vinder NFL-sæsonens højdepunkt. I år er det New England Patriots der møder op mod Los Angles Rams som spiller årets sidste opgør i denne NFL-sæson. Vi glæder os vil meget og ser frem mod denne kæmpe event. Hos betfair kan du i år gavne af forhøjede odds bonus hvis du opretter som ny kunde og spille på denne års Super Bowl fra Atlanta. Er du klar? Let´s get ready to rumble!
 

Betfair odds bonus Super Bowl
© Betfair

 

Forhøjede odds til alle nye kunder!

Over 100 millioner tv-seere kigger med, når mesterskabet i amerikansk fodbold bliver afgjort den 3. februar, amerikansk tid. Den såkaldte Super Bowl er uden tvivl den største tv-begivenhed i USA, og dermed kan man næppe tænke sig et bedre event. Er du vil med US sports og klar til at spille på årets Super Bowl burde du se på denne betting bonus fra betfair. Spil med forhøjede odds på kampen mellem Patriots og Rams og få ekstra gevinst hvis du opretter dig som ny kunde hos betfair. Alle nye kunder har dermed mulighed for at score tocifret odds alt efter om du tror på Patriots eller Rams. Hvis du spiller på Patriots kan du ganve af odds 10.0 og Rams giver dig mulighed for odds på 12.0! En utrolig god odds bonus som giver dig chancen for at få lidt ekstra til årets Super Bowl!
 

 

Deltag utrolig nemt

Tilbuddet gælder som nævnt alle nye kunder der opretter første gang hos betfair.dk! Få din perfekte start når du har oprette og spil med forhøjede odds på Super Bowl 2019. Det er meget nemt at deltage og der skal ikke meget for at være med om denne odds bonus.
 
Sådan gør du:

  • Start med at oprette konto hos betfair med koden ZSAJ65
  • Spil på en sejr til enten New England Patriots eller Los Angles Rams
  • Spil maks 50 DKK på Super Bowl 2019. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
 

Betfair velkomstbonus

Ønsker du en dejlig betfair bonus der giver dig mulighed for at optjene op til 1000 DKK som velkomstbonus? Når du opretter dig idag har du mulighed for at få en utrolig god bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål. Husk dog at du ikke kan bruge tilbuddet om forhøjede odds og velkomstbonus. Det skal derfor vælge mellem disse to bonusser. Hvad ønsker du? Spil hos betfair.dk og få glæde af betting!

Om forfatteren

forrige artikel
Spil på NFL SUPER BOWL LIII!
næste artikel
Manchester City kæmper om point mod Arsenal!