nyheder

Betfair: Få forhøjet odds til Super Bowl 50

Til finalen i NFL 2016 Super Bowl tilbyder bookmakeren Betfair nogle helt usædvanligt høje odds. For at kunne spille på Carolina Panthers til odds 4.00 og Denver Broncos til odds 7.00 skal du være nye kunde og åbne din første betting konto hos Betfair.
 

Betfair Super Bowl 50
© Betfair

 
Både NFL og odds-fans ser frem til søndag nat. Her spilles nemlig verdens største endags sportsbegivenhed, Super Bowl. Sidst år så mere end 160 millioner mennesker den sidste NFL kamp i sæsonen, og i år mener man at overgå dette tal. Og hvor der er interesse for sport, der vil også være interesse for betting.
 
Hvis du vil gøre kampen mellem Carolina Panthers og Denver Broncos er anelse mere spændende, så kan du åbne en Betfair konto og spille med forhøjet odds på Super Bowl 2016.
 

Betfair odds boost til Super Bowl

Betfair kører løbende en promotion til nye kunder, hvor de forhøjer oddset for en given kamp, og i denne uge er valget faldet på Super Bowl. Du kan således få odds 4.00 på Panthers og odds 7.00 på Broncos.
 

Super Bowl Betfair Odds Boost
© Betfair

 

Sådan fungerer Betfair forhøjet odds

  1. Åben en Betfair konto med bonuskoden: ZSAJ01
  2. Spil for 100 kr. på Super Bowl 50
  3. Vinder du får du forhøjet odds, taber du får du de 100 kr. retur som et freebet

Denne odds bonus er som sagt kun gældende for nye kunder, og det forhøjede odds gælder kun for en indsats på maksimalt 100 kr. Differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds udbetales som en freebet bonus.
 

1000 kr. i freebets oven i det høje odds

Udover odds boost til Super Bowl får nye kunder også op til 1000 kr. i freebets ved sign-up hos Betfair. For hvert single spil af 100 kr. modtager nye spillere et 200 kr. freebet. Dette kan man i alt gentage 5 gange indenfor en periode på 30 dage og få i alt 1000 kr. i gratis odds bonus.

Betfair tilbyder desuden en traditionel velkomstbonus i form af 1000 kr. freebet. Klik mere på ’detaljer’ herunder for at finde ud af, hvordan du opnår sådan en bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Akkumulator bonus til din Super Bowl Bets
næste artikel
25 % ekstra bonus på Chelsea – Man U