nyheder

Betfair.dk: Odds 7.0 hvis Bayern München slår Real Madrid

Allianz Arena i München er udsolgt og helle byen, nærmest hele Tyskland venter på at Real Madrid gæster den tyske redkordmester. Efter en imponerende sejr i weekenden mod Borussia Dortmund er holdet om Lewandowski, Neuer og Müller klar til at møde eksklubben af Carlo Ancelotti. Ingen mindre end Real Madrid venter. Stjerneholdet måtte nøjes med en uafgjort i derby kampen mod Atletico Madrid og er især svækket i deres forsvar. Både Pepe og Varane er skadet og vil nok ikke kunne stille op til denne kamp. Er dette chancen for tyskerne? Vil topholdet fra Bundesligaen tage chancen og lægge grundsten til at nå næste runde eller vil kampen ende som sidst i 2014 da Real Madird vant med hele 4:0 i München?

 
Hos Betfair kan du score odds på hele 7.0 hvis hjemmeholdet, FC Bayern München, vinder mod Real Madrid. Betfair giver dig førhøjede odds i denne kamps anledning. Tilmeld dig i dag og grib chancen.

 

Betfair super odds Bayern vs Real
© Betfair

 

Sådan gør du:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJRR og spil på en sejr til Bayern München i Champions League kvartfinalen mod Real Madrid (maks. 100 kr. tilladt).
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 20:45 d. 12/04/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Slår Bayern München Real Madrid, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en odds bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

 

Sådan udbetales din gevinst:

Spil 100 DKK på at Bayern München vinder deres hjemmekamp i kvartfinalen. Du forudbetalt 185 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 1.85 alm. odds), den resterende gevinst 515,00 DKK (100 DKK x 1.85 alm. odds – 100 DKK x 7.0 forhøjede odds) udbetales som en bonus.
 
Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

 

Betfair velkomstbonus på op til 1000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACD og betfair giver dig op til 1000 DKK som Betfair bonus til alle deres nye kunder. Mange gode kampagner og tilbud som overfor nævnte er med til at Betfair har etableret sig som en hovedaktør på det danske marked. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 1000 DKK.

 

forrige artikel
Bet365 Liveoddstilbud – Bayern mod Real
næste artikel
Kvartfinalerne venter og 888sport giver 100% ekstra gevinst