nyheder

Betfair.dk: Forhøjede odds Brøndby IF mod FC Midtjylland

Mesterpuljen er gået i gang og de danske storklubber er på jagt efter guldet. Et topbrag er i vente når FC Midtjylland gæster Brøndby IF. Begge hold har stadig chancen for at snuppe billetterne til næste år Champions League og Europa League. FC Midtjylland og deres stjerne indkøb Rafael van der Vaart vil for alvor at deres dårlig kampe i starten af sæsonen ikke har fremtid hos ulvene fra Horsens. Med spænding ser vi på søndag mod København, hvor de gule fra Brøndby IF møder FC Midtjylland. Hvem af holdene kan hoppe på mesterskabstoget og sikre sig chancen for at gå hele vejen? Målet er helt klar og på nuværende tidspunkt i sæsonen er det kun sejr der tæller for at holde drømmen om det danske mesterskab fortsat bliver i live.

 
Betfair.dk giver dig i forhøjede odds på nævnte kamp. Scor odds op til 12.0. Vinder Brøndby kampen giver betfair dig odds på 8.0 vinder gæsterne fra Midtjylland går du endda med en odds på hele 12.0. Tilbuddet gælder til alle nye kunder og du kan spille for maks. 100 DKK.

 

Betfair suoer odds Superliga © Betfair

 

Gå på den måde ikke glip af forhøjede odds:

  • Opret konto med koden ZFBJRI og spil på udfaldet mellem de to hold (uafgjort giver igen forhøjede odds)
  • Du kan gøre gavn af forhøjede odds hvis du sætter maks. 100 DKK. (Du kan godt spille med en større indsats, 100 DKK vil dog kun tælle til det forhøjede odds.)
  • Oddser du på det rigtige hold giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bookmaker bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tilbud til både nye og eksisternede spillere har ført med til etableringen af betfair på det hjemmelige marked. Enkelte og nemme vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair. Opret dig i dag, nyd et hav af forhøjede odds, kampagner og tilbud og scor endda Betfair bonus på op til 2000 DKK.

 

forrige artikel
888sport: Mesterskabskamp i Holland – gå ikke glip af odds på op til 12.0
næste artikel
Unibet: Vind en mio – hver uge!