nyheder

Betfair giver op til odds 13,00 på vinderen af “El Clasico”

Lørdag den 3. december 2016 byder på et af de helt store opgør i spansk fodbold, ja der er uden tvivl tale og DET største opgør når FC Barcelona og Real Madrid atter tørner ud imod hinanden i det traditionsrige “El Clasico”. Denne udgave af opgøret spilles på FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou og det skal blive spændende at se, om katalonerne kan holde fast i Real Madrid i toppen af den bedste spanske række. Hos Betfair tilbyder de alle nye kunder et helt igennem vanvittigt odds boost på netop dette opgør – du har altså muligheden for, at få utroligt forhøjede odds på vinderen af dette klassiske opgør. Læs mere om kampen og kampagnen i artiklen lige herunder!
 

faa op til odds 13,00 paa vinderen af el clasico hos Betfair
© Betfair

 
Real Madrid bestrider her og nu førstepladsen i La Liga, mens FC Barcelona med 6 point mindre er placeret på andenpladsen. Altså er det ikke blot æren og håneretten der er på spil lørdag eftermiddag – det er også livsvigtige point i den spanske topstrid. Begge mandskaber har leveret flot spil og de forventede resultater i det meste af indeværende sæson og der er derfor al mulig grund til at forvente, at opgøret kan blive ét af de helt store!
 
Hos Betfair tilbydes alle nye kunder som opretter sig via billedet her i artiklen at få deres odds på vinderen af kampen kraftigt forhøjet. Hvis du som ny spiller tror, at FC Barcelona tager sejren, ja så kvitterer Betfair med flotte odds 7,00 alt imens et spil på sejr til gæsterne fra Real Madrid udløser vanvittigt forhøjede odds 13,00! Uanset hvad du tror på kan du altså vinde virkelig stort på dit odds væddemål på dette klassiske opgør. Du kan læse meget mere om Betfairs og de øvrige danske bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dine forhøjede Betfair odds på “El Clasico”

  1. Opret din konto via billedet ovenfor – husk også at du skal bruge promotionkoden ZFBJOS!
  2. Spil herefter på vinderen af dette opgør – og til 100 kroners indsats kvalificerer til dette odds boost!
  3. Så snart kampen er afsluttet og du forhåbentligt har vundet vil du modtage din ekstra gevinst fra Betfair!
  4. Skulle du være så uheldig, at du ikke rammer rigtigt, ja så fortvivl ikke – Betfair giver dig i så fald din indsats retur som en bonus!

 

Opret dig i dag og få yderligere Betfair bonus

Når du opretter dig som ny kunde hos Betfair kan du ikke “blot” glæde dig over, at modtage de ovenfor nævnte flotte forhøjede odds – du kan såmænd også gøre krav på den ganske gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Der er altså alle muligheder for, at komme godt i gang hos Betfair og vinde virkelig flotte gevinster på dagens kamp – og fremtidens spændende opgør i de forskellige europæiske ligaer.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Bet365: Få et 250 kr. live væddemål på FCK - Porto - helt uden at kunne tabe!
næste artikel
Bet365: Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb