nyheder

Betfair pokal odds boost: Sejr til FCK i onsdag giver odds 4,00!

Onsdag den 26. september byder på fodbold i den danske pokalturnerings 1/16-finaler. De danske mestre fra FC København skal på besøg hos Jammerbugt – og der er vist ikke nogen videre tvivl om hvilket hold der står med den absolutte favoritværdighed før dette opgør. Derfor er Betfairs tilbud poå kampen også så meget desto mere interessant. Læs alt om tilbuddet lige her og vind stort på denne pokalkamp!
 

faa odds boost hos betfair paa fck sejr over jammerbugt i dbu pokalen 2016
© Betfair

 
Mens FC København i denne sæson ligger i toppen af den danske Superliga og sågar gør det rigtig flot i Champions League, ja så er det en fundamentalt anderledes hverdag deres modstandere fra Jammebugt befinder sig i. Holdet spiller til daglig i den danske 2. division, så Jammerbugt får sjældent fint besøg onsdag aften.
 
FC København er naturligvis storfavoritter til, at løbe med sejren i dette opgør – og vi er da heller ikke et øjeblik i tvivl om, at københavnerne uden de store kvaler vil spille sig videre til næste runde i landspokalturneringen 2016.
 
Hos Betfair kan alle nye kunder lige nu få et ufatteligt flot odds boost på netop sejr til FC København. Hvis du opretter dig via billedet her i artiklen og spiller på sejr til FCK, ja så udløser dette odds 4,00 til dig! Penge lige ned i lommen, så godt som!
 

Sådan får du dit odds boost på FCK sejr hos Betfair:

  1. Opret din konto i dag – klik på billedet og brug herefter promotionkoden ZFBJNH.
  2. Spil på, at FC København vinder kampen.
  3. Scor herefter de flotte odds 4,00!
  4. Skulle det nærmest utænkelige ske, at FCK ikke vinder, så får du din indsats retur som en bonus fra bookmakeren Betfair!

 

Opret din Betfair konto med kæmpe bonus

Når du opretter dig hos Betfair kan du glæde dig over, at du kan modtage den fedeste velkomstbonus på det danske marked i skikkelse af den overordentligt gavmilde Betfair odds velkomstbonus på op til 3000 kr. Vi mener det alvorligt når vi siger, at denne bonus er den fedeste – men hvis du selv vil have syn for sagen, så besøg vores store odds bonus sammenligning lige her på hjemmesiden. Held og lykke med dine odds væddemål!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få helt op til odds 12,00 hos Betfair på vinderen af EfB - FCM
næste artikel
Unibet giver 100 kr. risikofrit odds væddemål på EM-Kval håndboldkampen Danmark - Holland