nyheder

Betfair giver KÆMPE odds til alle nye kunder på FCK sejr over Silkeborg

Lørdag byder på ”top møder bund” opgør i den danske Superliga når Parken i København danner ramme om opgøret mellem FCK og oprykkerne fra Silkeborg. På forhånd er der naturligvis en klar forventning om, at topholdet fra København hiver alle tre point hjem – og derfor er Betfairs flotte tilbud om forhøjede odds på hjemmebanesejr lørdag da også helt igennem fantastisk. Læs alt om kampen og kampagnen her!
 

betfaur giver nye kunder odds 4,00 paa fck sejr over silkeborg
© Betfair

 
FC København kan med en forventet sejr lørdag aften for alvor sætte konkurrenterne og ærkerivalerne fra Brøndby under pres i toppen af Superligaen. En sejr vil skabe et hul på 7 point ned til de blå-gule fra vestegnen – og det er naturligvis ganske afgørende i topstriden i denne sæson! Mens FCK ”skutter” sig i toppen af ligaen befinder lørdagen modstander fra Silkeborg sig i den absolut tunge end af tabellen. Det er således kun Esbjerg og formsvage OB som på nuværende tidspunkt rangerer lavere end SIF.
 
Det er et af de mest sikre væddemål i den kommende weekend, at spille på en hjemmebanesejr til københavnerne – og derfor er vi da også særdeles begejstrede for, at kunne oplyse om Betfair stærke odds boost på FCK sejr. Alle nye kunder hos Betfair kan således score stærke odds 4,00 på sejr til ligaens tophold! Dette er et virkelig flot og gavmildt tilbud som vi kun på det kraftigste kan anbefale dig, at tage del i. Læs alt om Betfair og andre bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du odds boost på FCK-Silkeborg hos Betfair!

  1. Opret din Betfair konto i dag med promotionkoden ZFBJMS – du skal blot klikke på billedet som du finder her i artiklen!
  2. Spil herefter dit første væddemål på, at FC København vil trække sig sejrrigt ud af opgøret mod bundholdet fra Silkeborg!
  3. Når du som forventet vinder vil Betfair booste dine odds op til de tidligere nævnte 4,00.
  4. Skulle det utænkelige ske og kampen ende med enten Silkeborg sejr eller uafgjort – ja så får du ovenikøbet din indsats retur fra Betfair i form af en gavmild bonus!

 

Opret dig med markedets bedste velkomsttilbud

Betfair er ikke bange for, at skille sig ud i forhold til deres konkurrenter på det danske marked. Dette gør de både i forhold til deres udbud af odds og sandelig også i forhold til de mange fine kampagner og tilbud som med løs hånd strøes ud til både nye og eksisterende kunder. Når du åbner din nye Betfair konto kan du gøre krav på markedets allerstærkeste velkomts-pakke, nemlig den umådeligt gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Der er altså adskillige gode grunde til, at du skal oprette dig som kunde hos Betfair i dag!
 

Om forfatteren

forrige artikel
ALLE får 50 kr helt gratis hos UNIBET til Danmark Montenegro!
næste artikel
Få odds 5,00 på Manchester United sejr over Fenerbahce - hos Betfair!