nyheder

Spil på herre håndbold hos betfair

Klub håndbold sæsonen er afsluttet og det har været en uforglemmelig afslutning til mange af vores danske håndbold profiler. Der har både været emotionelle, skuffende og imponerende oplevelse. Først må der nævnes Mikkel Hansens og Henrik Møllgaards Paris der må døje rundt med et nederlag i sidste sekund i VELUX EHF Champions League finalen mod Vardar Skopje. En stor skuffelse for stenrige mandskab fra Paris. I Flensborg blev det derimod meget emotionelt da der i lørdags blev sagt farvel efter 11 år i Flensborg til klubbens ikon Anders Eggert. Lidt længer sydpå var det landsholdstræner Nikolaj Jacobsen der kunne fejre et imponerende mesterskab i den tyske Bundesliga endda anden år i træk med storklubben Rhein-Neckar Löwen. Fokus gælder dog nu på de kommende landholdskampe inden de danske håndbold herrer tager på sommerferie.

 
Selvom landsholdstræneren Jacobsen har givet fri til de største profiler på holdet gælder der fuld fokus på den uhyre vigtig kvalifikationskamp mod Holland. Efter skuffende VM i foråret i Frankrig skal Danmark finde tilbage i sporet og vise deres særklasse.

 

Betfair handbold tilbud
© Betfair

 
Hos betfair har du efter lang tid igen mulighed for score forhøjede odds til en herre håndbold landskamp. Du kan få en fantastik odds på hele 4.0 hvis danskeren slår Holland i den kommende kvalifikationskamp. Gå ikke glip af denne Betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde tage chancen. Fremfor de gennemsnitlige odds på 1.11 som du vil få hos andre bookmaker er de forhøjede odds på 4.0 helt fantastisk.

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZSAJ32.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på at Danmark slår Holland i kvalifikationskampen til EM i herrehåndbold 2018. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder Danmark overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

 
Placer dit væddemål på favoritten til at slå Holland. Opret i dag og scor dejlig gevinst på herrelandsholds kampen hos betfair. Hvad venter du på?

 

Er du heller på jagt efter en tårnhøj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker. Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.

 

forrige artikel
Betfair: Spil på Danmarks næste VM kvalifikationskamp
næste artikel
Ny gennemspilningskrav hos NordicBet