nyheder

Betfair.dk: Odds 10.0 hvis FC København vinder i Europa League

Betfair er kendt for deres mange gode tilbud. Inden næste i Europa League kommer Betfair med et sindssygt godt tilbud om hjørnet. Som ny kunde kan du få odds 10.0 hvis FC København vinder mod Ajax Amsterdam i denne års Europa League ottendedelsfinale. Betfair byder alles deres kunder et kæmpe sportsmarked med såvel tårnhøje odds hvis det gælder de klassiske spil men også en hel række af live odds til et hav af sportsbegivenheder. Dette tilbud gælder dog kun nye kunder. Gå ikke glip af odds 10.0 hvis den sidste danske klub i europæiske turnering møder legendariske dansker klub, Ajax Amsterdam.
 
Kan de forsvarende danske mestre fra FC København gå med en sejr i Parken? Betfair giver dig i anledning af denne kamp odds på hele 7.0 hvis du satser på hjemmeholdet.

 

Betfair tilbud Kobenhavn Ajax © Betfair

 

Det er meget enkelt – opret i dag:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJQV og spil på en FC København sejr mod Ajax Amsterdam (maks. 100 kr. tilladt)
  • Vinder FC København kampen, giver Betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.
  • Du forudbetalt 245 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 2.45 alm. odds), den resterende gevinst 755,00 DKK (100 DKK x 2.45 alm. odds – 100 DKK x 1+.0 forhøjede odds) udbetales som en betting bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

Husk: Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 21:05 d. 23/02/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)

 

Betfair giver 1000 DKK i velkomstbonus

Betfair er helt klart i puljen af de mest populære bookmakere i Danmark. Mange gode kampagner og tilbud om forhøjede odds er med til at Betfair har skabt sig en hovedrolle på verdens plan. En startbonus på hele 1000 DKK fra Betfair er helt klar et godt grundlag for at prøve kræfterne. Transparente vilkår for gennemspilning er med til at du vil få stor glæde af din konto. Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACD og Betfair giver dig op til 1000 DKK i Betfair velkomstbonus.

 

forrige artikel
Bet365: Målløst kamp giver pengene tilbage
næste artikel
Betfair.dk: Odds 7.0 hvis FCK når kvartfinalerne