nyheder

Få super odds med Betfair: Odds 6,00 på ManU Sejr over Feyenoord!

Torsdag den 15. september 2016 byder på intet mindre end 24 kampe i Europa League, så der vil uden tvivl være noget for enhver smag på denne store internationale fodboldaften. Selvom ingen danske hold til syvende og sidst formåede at kvalificere sig er der stadig masser at komme efter. Hos Betfair kan du ovenikøbet få et stærkt boost på dine odds i forbindelse med opgøret mellem Feyenoord og Manchester United. Læs mere om kampen og det flotte tilbud lige her!
 
Manchester United ligner til forveksling et hold som langsomt men sikkert er ved, at bevæge sig tilbage mod nogle spillemæssige tendenser som er lig fortidens store præstationer. Traditionsklubben fra Manchester måtte i weekenden se sig slået på hjemmebane af bysbørnene fra Manchester City men de har herudover vundet de forrige 4 kampe på mere eller mindre overbevisende måde med en samlet målscore på 8-2.
 

betfair giver odds 6,00 paa sejr til Manchester united over Feyenoord i Europa League 2016
© Betfair

 
Feyenoord har gjort det rigtig flot på det seneste i den hollandske Æresdivision – og kan således brøste sig af i de seneste fem kampe at have vundet med en samlet målscore på 15-3. Det er altså tydeligt, at Feyenoord har fået målstøvlerne skruet mere end fornuftigt på før deres første gruppekamp i årets Europa League.
 
Selvom det er det hollandske hjemmehold der på det seneste har vundet mest mener vi, at der er al mulig grund til at tro, at det bliver MUFC der trækker sig sejrrigt ud af opgøret mod hollandske Feyenoord.
 
Derfor er det tilbud som Betfair lige nu har til alle nye kunder da også et tilbud, som vi kun på det allerkraftigste kan anbefale dig, at tage. Du kan nemlig som ny kunde score flotte odds 6,00 på Manchester United som vinder af dette spændende Europa League opgør. Vi mener, at dette er et mere eller mindre sikkert væddemål – og tror på, at mange nye kunder kan vinde en rigtig fin skilling på denne kampagne.
 

Sådan får du odds 6,00 på Manchester sejr i Holland:

  1. Opret dig i dag hos Betfair ved at klikke på billedet som du finder her i artiklen. Det er vigtigt, at du husker at bruge promotionkoden ZFBJLJ for at kvalificere til disse flotte forhøjede odds.
  2. Placer herefter dit første væddemål på netop Manchester United som vinder.
  3. Du vil, hvis dit valg vinder herefter modtage dit odds boost fra Betfair – og du får endda din indsats retur, hvis Feyenoord vinder eller kampen ender uden vinder!

 

Betfair giver markedets bedste velkomst-tilbud

Som bookmaker på det danske marked står Betfair endog særdeles stærkt. Ikke nok med, at de tilbyder et enormt stort udvalg af forskellige sportsgrene og oddstyper. Samtidig tilbydes alle kunder, gamle som nye også et sandt overflødighedshorn af forskellige tilbud og kampagner som kan gøre det, at spille til en endnu sjovere og mere spændende oplevelse. Du kan læse alt om Betfairs og konkurrenternes mange gode tilbud i vores store odds bonus sammenligning. Når du som ny kunde indbetaler på din nye konto kan du ovenikøbet modtage den vilde Betfair odds velkomstbonus som er på op til 3000 kr.
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport: Få odds 20,00 på sejr til FCK mod Porto!
næste artikel
BETFAIR: Odds 6,00 på BIF sejr mod Lyngby