nyheder

Silkeborg mod AGF med fantastisk odds hos betfair – 10.0!

Spændingen vil være i tops når der på mandag fløjtes i gang mellem ærkerivalerne fra Silkeborg og AGF. Silkeborg som ikke er kommet godt væk fra starten indvier deres nye stadion og ingen mindre end AGF venter til en kamp som er blevet meldt udsolgt. Efter to nederlag til Lyngby og Midtjylland vil Silkeborg kæmpe for at holde de første point derhjemme. AGF som har været godt i gang med at handle nye spillere er ikke rigtig tilfreds med deres opstart. Efter nederlaget mod Horsens var det pligt at vinde mod Lyngby som man også nåede. Dette er dog ikke nok for Århusianerne som helt klar vil jagte tre point på udebane i Silkeborg. Hvad bliver premieren på Jysk Park i Silkeborg?
 
Betfair har til denne kamp lanceret et tilbud til alle nye kunder der tilmelder sig betfair. Vi har allerede snakket meget om betfair odds bonus kampganen dog er denne i den grad unik at du burde se nærmere på den. Hyppigt giver betfair dig en odds bonus på 4.0 – 6.0 på favoritten. Denne gang kan du få en odds bonus på hele 10.0 for begge hold. Det betyder, alt efter om du spiller på Silkeborg eller AGF har du mulighed for at få en ekstra stor gevinst med en odds på 10.0.
 

Betfair odds Silkeborg mod AGF />
© Betfair

 

Betfair er uden tvivl en super god bookmaker og hvis du sammenligner med de andre på vores side vil du hurtigt se deres kvalitet. Tag chancen og opret ny bruger hos betfair og gå ikke glip af en sindssyg høj bonus odds til begge hold!
 

Det eneste du skal gøre er at oprette dig med promokoden ZFBJUE på betfair og spille for maks. 100 DKK på kampen mellem Silkeborg IF og AGF. Vinder dit udfald vil din gevinst fra den alm odds udbetales direkte og gevinsterne fra det forhøjede odds på de omtalte 10.0 udbetales som en bonus på din bonuskonto. Denne bonus skal kun gennemspilles én gang til min. odds 1.5 indenfor 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds. Hvad venter du på?
 
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig hos betfair og få en dejlig startbonus på fantastiske 2.000 DKK. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO har du mulighed for en dejlig betfair startbonus på op til 2.000 DKK. Gode kampagner, tilbud og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos betfair. Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
888sport tilbud: Alka Superliga - Spændingen er tilbage!
næste artikel
Free bets på Premier League hos Unibet