nyheder

Betfair giver odds 5,00 på VM Kval sejr til Danmark mod Kasakhstan!

Fredag den 11. november 2016 skal det danske fodboldlandshold igen i aktion i kvalifikationen til VM i Fodbold. Modstanderen fredag aften er Kasakhstan og de danske drenge må og skal have en sejr ud af dette opgør hvis der skal holdes liv i et realistisk håb om kvalifikation til VM 2018! Hos Betfair har de i forbindelse med kampen et flot tilbud til alle nye kunder; et tilbud som giver dig utrolig flotte forhøjede odds på sejr til vores rød-hvide drenge. Læs mere om kampen og få dit odds boost lige her i artiklen!
 
Danmark er ikke just kommet fremragende fra start i VM kvalifikationen og fredag aften er der kun ét der tæller: Sejr! Danmark ligger på nuværende tidspunkt på fjerdepladsen i gruppe E med blot 3 point på kontoen efter 3 spillede kampe. Hvis ikke det danske landshold i dette opgør tager sejren ser kvalifikationen til VM noget nær umulig ud. Landsholdet er da også store favoritter til, at løbe med sejren i dette opgør – og her på redaktionen har vi stor tiltro til, at spillerne gør hvad de skal for, at holde de danske VM-drømme i live.
 

scor odds 5,00 hvis danmarks fodboldlandshold vinder over kasakhstan hos Betfair
© Betfair

 
Hos Betfair gør de alt for, at det bliver en spændende fodboldaften for alle nye kunder. Hvis du opretter dig som ny kunde hos bookmakeren ved at klikke på billedet her i artiklen, ja så kan du få et vanvittigt odds boost når Danmark vinder. Du får nemlig flotte odds 5,00 – så der er i sandhed ikke nogen gode undskyldninger for, at du ikke opretter dig hos Betfair i dag! Her på siden kan du blive meget klogere på alle tilbud fra de danske bookmakere ved at besøge vores store odds bonus sammenligning !
 

Sådan får du odds boost hos Betfair på Danmark – Kasakhstan

  1. Opret dig i dag hos Betfair ved at klikke på billedet som ses her i artiklen – husk, at du skal bruge promokoden ZFBJNW!
  2. Spil herefter dit første væddemål på, at Danmark vinder opgøret – maksimalt 100 kr. kvalificerer til dine forhøjede odds.
  3. Hep på Danmark og scor din ekstra gevinst når landsholdet forhåbentligt trækker sig sejrrigt ud af opgøret.
  4. Skulle det utænkelige ske og Kasakhstan vinde, ja så får du ovenikøbet din indsats retur som én bonus!

 

Opret dig i dag med ny Betfair bonus

Betfair har lige lanceret deres nye velkomsttilbud. Og i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto kan du således modtage en 100% bonus på op til 1000 kr, via den flotte Betfair odds velkomstbonus! Herudover kan du hvis du spiller for 200 kr. få et freebet af en tilsvarende værdi. Der er med gode vilkår virkelig tale om et godt tilbud – og vi sender vores varmeste anbefalinger!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Præsidentvalg: 888Sport giver odds 17,00 på det amerikanske valg!
næste artikel
BETFAIR: Få 11,00 på sejr til Danmark over Tjekkiet!