nyheder

Super odds: Esbjerg [9.00] – [6.00] FCK

Betfair lægger lidt ekstra oven i det normale odds på Esbjerg – FC København. På søndag kl. 18.00 kick-starter FCK deres superligasæson i Esbjerg, og hvis du har planer om at placere et bet på kampen, så overvej at sign-up hos Betfair, hvor du udover ekstra høje odds også får 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Betfair Superliga Sign-up Bonus til Esbjerg - FCK
© Betfair

 

Betfair byder velkommen med høje odds

Betfairs velkomstbonus til nye kunder i denne uge er ekstra høje odds på Esbjerg – FCK. For at modtage denne bonus skal du første og fremmest være over 18, fra Danmark og åbne din første konto hos Betfair. Ved sign-up skal du huske at bruge Betfairs bonuskode: ZAB436.
 

Markedets højeste odds på FCK

Man kan roligt sige at du med dette tilbud får markedets bedste odds på en FC København sejr i sæsonåbningen imod Esbjerg. Følg nedenstående tre trin for at spille på Esbjerg – FCK.

  1. Sign-up hos Betfair med bonuskoden AB436
  2. Sæt penge ind på din Betfair konto
  3. Spil 100 kr. pre-match på Esbjerg [9.00] – [6.00] FCK

Sådan fungerer de høje odds

Kun bets op til 100 kr. gælder imod Betfairs høje odds, og hvis du vinder, så får du udbetalt gevinsten til det normale odds med det samme. Differencen mellem det normale odds og det boostede odds udbetales som en freebet token. Hvis misser dit bet, så får du din indsats – op til 100 kr. – retur som en freebet odds bonus.
 
Eksempel
Du spiller 100 kr. på FCK, hvis normale odds er 2.10, og de vinder kampen. Du får nu udbetalt din gevinst på 210 kr. til det normale odds med det samme. Den resterende gevinst (600 – 210 = 390 kr.) udbetales som en freebet odds bonus.
 

1000 kr. i freebet velkomstbonus

Udover det høje odds på Esbjerg og FC København, så giver Betfair også nye spillere muligheden for at modtage 5 x 200 kr. i freebets. For hvert femte spil af 100 kr. placeret til odds 1.40 eller derover modtager du et freebet på 200 kr. Det kan du gentage fem gange og altså få en freebet bonus på i alt 1000 kr.
 
Hos Betfair er det kun gevinsten fra freebets, og ikke selve indsatsen der udbetales. Til gengæld er der ikke nogen omsætningskrav, når først man har fået Betfairs odds bonus. Det er også en af fordelene ved Betfairs normale 1000 kr. freebet bonus til nye kunder.

Om forfatteren

forrige artikel
50 % odds bonus til Brøndby – OB
næste artikel
4 x Odds Bonus til Superligaen