nyheder

Betfair.dk: Vinder Brøndby IF på udebane?

Mesterskabskampen i den danske Superliga er helt åben igen, efter at FC Midtjylland vandt over Brøndby IF på udebane. De blå gule kan dog stadig selv afgøre det i de sidste to kampe i sæsonen. Starten er en udekamp i Horsens på fredag. Hvis du er ny kunde eller overvejer Betfair som din ny bookmaker har du mulighed for at få fantastisk odds bonus i denne kamps anledning. Vi kender til tilbuddet og stadig rigtig glæde for denne betfair bonus som alle nye kunder kan gavne. Spil med forhøjede odds på en sejr til Brøndby i Horsens og nyd en god start hos Betfair. Hvad venter du på?
 

Betfair odds bonus BIF vs. Horsens
© Betfair

 

Kun to kampe tilbage

Der var lagt op til en fest for Brøndby, men Midtjylland ødelagde festen og bragte sig til gengæld helt ind i kampen om mesterskabet igen. Nu står det helt lige mellem de to topklubber, hvor Brøndby dog har en markant bedre målscore og selv kan afgøre det med to sejre i de sidste to kampe. Tror du på Brøndby? Du kan score dejlig forhøjede odds hos betfair.dk hvis du gør. Generelt har sæsonen for Brøndby været fremragende, og klubben møder ”kun” Horsens og AaB i de resterende kampe så mesterksabet er næsten nået selvom man ikke må undervurdere FCM. Tror du på Brøndby kan du score vild høj odds hos Betfair.dk! Hvad venter du på?
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2D og spil på sejr til Brøndby på udebane i Horsens
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

Husk: Bonnussen skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.
 

1000 DKK som velkomstbonus

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
888sport.dk: Spil på FC København vs. FC Midtjylland!
næste artikel
Unibet.dk: Free Bet til Champions League finalen!