nyheder

Betfair.dk: Vinder Brøndby IF guldet? Spil på BIF vs. Horsens!

Slutspillet er i fulg gang og alle danske fodbold entusiaster ser mod de to tophold der kæmper og guldet. Spørgsmålet er blot om det bliver Brøndby IF eller FC Midtjylland der løber med guldet i år! Førstnævnte startet ud på søndag kl. 16.00 på hjemmebane når AC Horsens kommer på besøg. Brøndby IF´s officelle bettingpartner, betfair.dk, giver i denne omgang fantastiks odds bonus på nævnte kamp! I denne runde kan alle nye kunder hos betfair.dk glæde sig over forhøjede odds hvis hjemmeholdet vinder! Har du ikke allerede oprette bruger hos Betfair giver det god mening at se på vores bonus sammenligning. Vi sammenligner alle bookies på det danske marked og giver dig den bedste overblik over de tilbud og kampagner der er tilgængelig. Hvis du sammenligner på vores side vil det være i øjne faldene at Betfair ligger i tops når det gælder velkomstbonus, sportsbook, live-odds og kundeservice. Er du på udgik efter en fantastik bonus og overvejer du ny eller yderligere bookmaker? Hvis ja er du nødt til at se på dette tilbud!
 

odds bonus betfair Brøndby vs. Horsens
© Betfair

 

Odds 8.0 hvis BIF vinder!

Sådan har det i denne sæson ofte været med Brøndby, og det vidner en del om den klasse, holdet har haft, ligesom det viser, at bundniveauet er hævet til et godt og solidt niveau, hvor man selv på en “dårlig” dag kan vinde. Men kan Alexander Zornigers mandskab fortsætte på samme måde mod Horsens? Hjemmeholdet skal forsøge at forsætte den imponerende stime af gode resultater, mens AC Horsens får en ny mulighed for at drille et af de to hold, der kæmper om titlen.
 
Spil hos betfair og glæd dig over en dejlig odds bonus hvis Brøndby IF slår AC Horsens!
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJZX og spil på en sejr til Brøndby IF mod AC Horsens til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Brøndby, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Manchester derby hos betfair.dk! City vs. United på lørdag!
næste artikel
ManCity vs. FC Liverpool! Forhøjede odds hos betfair.dk!