nyheder

Spil på Europa League-finalen hos betfair.dk

Sikke en sæson for hollandske storklub Ajax Amsterdam. Selvom holdet ikke kunne vinde mesterskabet ikke den hjemlige liga, hvilket selvfølgelig er en skuffelse for klubben som allerede har vundet 33 mesterskaber, men efter 21 år uden en europæisk finale er hollænderne tilbage. Ingen mindre end storklubben Manchester United venter dog på Friend Arena i Stockholm til finalen.

 
José Mourinhos første år som Manchester United teammanager er ikke gået helt efter klub bossens forventning. Selvom United har vundet EFL Cup – den mindre pokal turnering i England – blev det blot til en skuffende sjetteplads, selv om de røde fra Manchester i sommer hentede Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic. Dermed er United via ligaen ikke kvalificeret til næste sæsons Champions League.

 

Betfair tilbud Europa League finalen
© Betfair

 
Klubben har dog én mulighed tilbage, for vinderen af Europa League får en billet til næste sæsons Champions League, hvorfor José Mourinho og United må være et yderst motiveret mod hollandske Ajax Amsterdam.

 
Hos Betfair for du en odds bonus på fantastiske 7.0 hvis Manchester United vinder mod Ajax Amsterdam i denne års Europa League-finalen 2017. Gå ikke glip af denne Betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje meget længe. Kan Manchester holdet vinde og sikre sig titlen i år?
 

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJSY.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på at Manchester United slår Ajax Amsterdam i denne års Europa League finalen 2017. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder Manchester United overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Hvad venter du på? Opret i dag og score kassen hos betfair.dk.

 

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker. Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.

 

forrige artikel
Bet365: Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb
næste artikel
French Open 2017 bliver skudt i gang hos 888sport