nyheder

BETFAIR TILBUD: Få odds 4,00 på fransk sejr i EM åbningskampen

I morgen går det endelig løs på de franske fodboldbaner når EM i fodbold 2016 klokken 20.00 sparkes i gang på Stade De France i Paris. Værterne fra Frankrig tager imod Rumænien som nok må antages, at få sin sag for i opgøret mod det stærke hjemmehold. Hos Betfair giver de lige nu helt fantastisk forhøjede odds på en fransk sejr til alle nye kunder. Læs meget mere lige her!
 

faa fantastisk odds boost paa em hos betfair
© Betfair

 
Det franske landshold har efter en del år som værende ”middelvare” i international fodbold, igen fundet melodien og de fine takter på fodboldbanen. Derfor er forventningerne da også tårnhøje franskmændene – særligt på grund af, at årets EM slutrunde spilles i Frankrig. Vi tror i høj grad på, at hjemmebanefordelen kan vise sig, at være gylden for Frankrig – og derfor har vi et godt øje til dem som en seriøs kandidat til, at blive Europamester i fodbold 2016.
 
Hos odds bookmakeren Betfair byder de lige nu alle nye kunder velkommen med et virkelig fint odds boost på åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien. Hvis du tror på, at det er Frankrig som trækker sig sejrrigt ud af opgøret – så skynd dig, at oprette en konto hos Betfair – du kan nemlig få vanvittige odds 4,00 på netop dette resultat! Det kan man bestemt ikke klage over! Læs meget mere om både Betfair og de øvrige danske odds bookmakere i vores store odds bonus oversigt.
 

Sådan får du dit Betfair odds boost:

  1. Opret dig som ny kunde hos Betfair – brug promokode ZFBJIE
  2. Placer dit første væddemål på, at Frankrig vinder kampen
  3. Går dit odds væddemål hjem, ja så giver Betfair dig fantastiske odds 4,00 retur! Taber du, ja så får du ovenikøbet din indsats retur i form af ét freebet!
  4. Herudover tilbyder Betfair alle nye kunder et freebet på 200 kr. for hver gang du har placeret 5 single spil af minimum 100 kroner til minimum odds 1,50.

 

Opret dig i dag og få bonus

Betfair er ikke bange for, at tilbyde deres kunder sand værdi – og du kan derfor udover ovenstående flotte tilbud også modtage en af markedets allerflotteste velkomsbonusser, nemlig den store Betfair odds velkomstbonus på helt op til 3000 kr. i forbindelse med din første indbetaling. Dette er en fantastisk flot bonus – og med rimelige gennemspilningskrav og et enormt udvalg af odds kan vi kun på det allervarmeste anbefale dig, at du åbner en Betfair konto i dag!
 
Ledte du efter EM 2016 odds bonus?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Spil risikofrit med Unibets EM Countdown!
næste artikel
BETFAIR TILBUD: Få odds 5,00 på Spansk EM sejr over Tjekkiet!