nyheder

Betfair.dk: Fantastisk odds til Europa League finalen!

Næsten alle europæiske fodbold liga er afsluttet og jubel, glæde og skuffelse ligger tæt sammen i disse uger. Selvom de fleste spiller allerede nyder deres ferien inden de tager afsted til deres landshold for at spille VM 2018 i Rusland ser vi med glæde på det første af to finaler i den europæiske klubfodbold turnering. Lillebroren til UEFA Champions League finder sted den 16. maj 2018 og Marseille og Atletico Madrid møder op mod hinanden. Udover at det er en kamp vi med spænding og glæde ser frem til kan du hos Betfair score lækkert odds bonus til denne kamp. Den velkendte bookmaker giver dig, dejlig forhøjede odds til begge hold! Selvom denne Betfair bonus efterhånden er bleven meget hyppigt er det i denne tilfælde til Europa League finalen trods alt seværdig. Du har nemlig i denne omgang mulighed for at score forhøjede odds til enten Marseille eller Atletico! De er noget man ikke ofte har mulighed for! Hos Betfair scorer du som ny kunde odds på 30.0 hvis du på franske Marseille og odds på 10.0 hvis du tror på Atletico. Oddsene er utrolig og der ikke mange grunde til at du skulle vente længere. Opret med det samme hos Betfair.dk!
 

Betfair DK forhøjede odds Europa League Finale 2018
© Betfair

 

 

Hvem vinder finalen?

Er der mon hjemmebane fordel til Olympique Marseille? UEFA Europa League finalen 2018 finder sted i Lyon og franske Marseille har kun blot 300 km til kampen. Er dette en ulempe for det spanske tophold Atletico Madrid eller skal der mere til for at stoppe Diego Simeones mandskab? Vi ser med spænding mod Lyon og glæder os til denne årets finale. For at øge spændingen anbefaler vi forhøjede odds fra Betfair. Du har mulighed for at score odds på hele 30.0! En sindssyg høje odds som vi ikke har set i lang tid. Opret dig i dag og nyd din odds bonus hos Betfair. Tror du hellere på Atletico kan du stadig gå hjem med en dejlig odds på 10.0! Hvad venter du på? Spil med det samme som ny kunde hos Betfair!
 
Se hvordan du gør:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2B og spil på sejr til enten Marseille eller mod Atletico
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
888sport.dk fordobler din gevinst! Spil på Grand Prix´et!
næste artikel
888sport.dk: Spil på FC København vs. FC Midtjylland!