nyheder

Betfair tilbud: Spil på FC Midtjylland Europa League

Klubfodbold fodbold starter igen og det er FC Midtjylland der tager optakten. Første opgør i Europa League kvalifikationen skal spilles og Derry City fra Irland gæster MCM Arena i Herning på torsdag. I forvejen er favoritrollen helt klart hos danskerne og der burde faktisk ikke være tvivl på hvem der vinder kampen. Hjemmeholdet der har kunne signe nogle nye spillere i sommeren vil kunne prøve kræfterne og se hvordan man har kunne integrere de nye og om disse og især hele holdet lever op til forventningerne. Efter af midtjyderne i sidste sæson sluttede på en tredje plads i Alka Superligaen vil man i år igen kæmpe om de første to pladser. Selvom FCM har mistet deres førstemålmand Johan Dahlin har man fået fat i en fantastisk erstatning med Jesper Hansen og med transfer af Gustav Wikhelm fra belgiske Gent vil FC Midtjylland stå skarpt til den nye sæson.

 
Hos betfair for du en odds bonus på fantastiske 4.0 hvis FC Midtjylland vinder på hjemmebane mod Derry City fra Irland. Gå ikke glip af denne betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje meget længe til denne uhyre vigtige kamp.

 

Betfair tilbud Europa League
© Betfair

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJTM.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på en sejr til FC Midtjylland i Europa League kampen mod Derry City. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder FC Midtjylland overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bookmaker bonus.

Hvad venter du på? Opret i dag og score kassen hos betfair.dk. Gå ikke glip af denne dejlige odds bonus på 4.0 fremfor de alm. 1.1 som du ellers ville få for sejr til FCM mod Derry City.

 

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker. Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.

 

forrige artikel
Betfair: Sidste kamp hos U21 EM
næste artikel
Game, Set and Match hos 888sport.dk