nyheder

Forhøjede odds til nye Betfair kunder – Barcelona mod Sociedad

FC Barcelona vender hjem til Camp Nou efter at have skuffet på helt stor plan. Under ugen måtte Barcelona tåle et forrygende Juventus Turino som vandt med hele 3:0 over stolte catalanske storhold. Eksperterne er enige, Barcelona defensiv er ikke det det har været. 8 mål i de sidste to ude kampe i Champions League er alt for meget for den spanske mester. Kan Real Sociedad tage chancen og vinde på Camp Nou? Eller er det Barcelona der finder tilbage på sejrsspor og rejser sig. Hjemmeholdet som kun ligger 3 point bag Real Madrid skal satse alt og vinde mod Real Sociedad som kæmper om de sidste pladser som giver adgang til Europa League. Hvordan vil Barcelona slå sig uden Neymar?

 

Betfair odds tilbud Barcelona vs Sociedad
© Betfair

 
Hos Betfair kan du score odds på hele 5.0 hvis hjemmeholdet, FC Barcelona, vinder mod Real Sociedad. Betfair giver dig forhøjede odds i denne kamps anledning. Tilmeld dig i dag og grib chancen.

 

Sådan gør du:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJRT og spil på en sejr til FC Barcelona i La Liga kampen mod Real Sociedad (maks. 100 DKK tilladt).
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 20:45 d. 15/04/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Vinder FC Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

 

Sådan udbetales din gevinst:

Spil 100 DKK på at FC Barcelona vinder deres hjemmekamp i kvartfinalen. Du forudbetalt 111 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 1.11 alm. odds), den resterende gevinst 389,00 DKK (100 DKK x 1.11 alm. odds – 100 DKK x 5.0 forhøjede odds) udbetales som en bookmaker bonus.
 
Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.
 

Betfair velkomstbonus på op til 1000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACD og betfair giver dig op til 1000 DKK som velkomstbonus til alle deres nye kunder. Mange gode kampagner og tilbud som overfor nævnte er med til at Betfair har etableret sig som en hovedaktør på det danske marked. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 1000 DKK.

 

forrige artikel
Bwin Superliga tilbud! 250 DKK ekstra boost på din gevinst
næste artikel
Brøndby IF mod FC København – Odds på op til 12.0