nyheder

Betfair: Hvem bliver den næste Premierminister i Storbritianien?

Når briterne på torsdag skal i stemmeboksen, ser det ikke længere ud til, at en sejr til Theresa May er lige så stensikker, som man troede for nogle måneder siden. Flere meningsmålinger peger på en fantastik fremgang til Labour og partiets formand Jeremy Corbyn, som mange ellers ikke forventede meget af, da premierminister Theresa May udskrev valget i april.

 
Ifølge flere eksperter er løbet mellem de Konservatives Theresa May og Labours Jeremy Corbyn nu tættere end nogensinde og som man før ikke havde troet. Tallene i meningsmålingerne skal dog tages med et vist forbehold, da det britiske valgsystem gør det svært at lave præcise meningsmålinger. Spændingen vil dermed være i tops når briterne tager til valg på torsdag.

 

Betfair tilbud Storbritanniens premierminister
© Betfair

 
May har blandt andet nægtet at deltage i partilederdebatter på tv som er grunden til at man har mistet kredit til vælgerne. Corbyn som blandt andet ønsker at sætte det britiske postvæsen og jernbanesystem tilbage i statens hænder, efter begge instanser er blevet privatiseret. Mays modstander som er kendt for at sige hvad han mener må ikke undervurderes. Theresa May som blev udråbt som Storbritanniens premierminister i juli 2016, efter et flertal af briterne valgte at stemme sig ud af EU, og den daværende premierminister David Cameron valgte at træde tilbage, skal stille sig mod en benhård modstander og hele Europa vil se med spænding se på hvad der sker på torsdag.

 
I denne anledning kan du hos Betfair spille på udfaldet af det britiske parlamentsvalg og kan endda tage bruge af særlige forhøjede odds. Det eneste du skal gøre er at tilmelde og spille på omtalte valg. Se nærmere nedenfor.

 

 

Det er meget at tage brug af forhøjede odds hos betfair:

  • Opret konto i dag med koden ZSAJ31 og spil på enten Theresa May eller Jeremy Corbyn til at blive Storbritanniens næste premierminister (maks. 100 kr. tilladt).
  • Dit spil skal placeres inden d. 08/06/2017 kl. 14.00.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Bliver dit valg Storbritanniens næste premierminister, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bookmaker bonus på din bonuskonto.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Som vi har skrevet, er betfair ikke kun kendt for deres gode tilbud hvis det gælder sport. I dette tilfælde handler det politik og du burde se på tilbuddet hvis du er på jagt efter en bookmaker. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO vil du modtage Betfair bonus på op til 2000 DKK.

 
Betfair skal helt klar nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2000 DKK.

 

forrige artikel
Champions League finale 2017 hos 888sport.dk
næste artikel
Bwin Predictor – 100.000 € i kontanter hver uge