nyheder

Betfair.dk: Topkamp med top odds på onsdag!

UEFA Champions League semifinalerne starter i denne uge og vi glæder os super meget på de kommende kampe. En kamp som vi er helt vilde med er kampen med tyske mester FC Bayern München og spanske kongeklub Real Madrid på onsdag! Kampen som mange allerede havde set som finalen spilles første gang på onsdag i München og en uge senere er det så returkampen der finder sted i Madrid. Hvis du ønsker at øge spændingen til dette opgør har Betfair lige præcist lanceret et tilbud der er perfekt. Du kan nemlig gavne af en dejlig betfair bonus som du modtager hvis du spiller på enten Bayern München eller Real Madrid.

 

Betfair odds bonus CL Semifinale Bayern vs. Real
© Betfair

 

Tilbuddet går ud på forhøjede odds til begge hold. Du kan dermed score forhøjede odds til enten Bayern eller Real og oddsene er utrolig høje. Spil på Bayern og du modtager odds 12.0 – spiller du på Real Madrid modtager du odds på hele 18.0 fremfor de alm. 3.60! Tilbuddet er ikke noget og går hyppigt ud på at du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds. Dette kan dog kun ske til en kamp og de fleste tilfælde kun til et beløb på 50 DKK.
Husk altid følgende ting når du spiller på forhøjede odds på betfair:
 

  • Kun en udvalgt kamp giver forhøjede odds
  • Du skal altid oprette ny bruger med tilsvarende bonuskode
  • Du kan maks. spille for 50 DKK til de forhøjede odds

 
I denne omgang kan du spille på enten det ene eller det andet hold og score forhøjede odds til begge hold alt efter hvem du to holder med. Øg spændingen til denne topkamp med tocifret odds til kampen hos Betfair.dk. Hvad venter du på?

 

 

Spil på topkampen med odds bonus

Vi glæder os og du har god grund til at glæde dig med! Spil på nævnte kamp mellem de to topklubber og scor din odds bonus hos Betfiar. Vi har nævnt disse tilbud allerede flere gange før og kan med god sammenvittig anbefale disse. Det er meget nemt at deltage og hvis du ikke har oprettet bruger er der ingen grund til at du ikke prøver med det samme! Hvad venter du på?
 
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1N og spil på sejr til enten Bayern München eller Real Madrid
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit hold, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

På jagt efter en velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
888sport.dk: Spil på semifinalen og vind iPhone X!
næste artikel
Betfair.dk: DBU Pokalen - Brøndby vs. Midtjylland