nyheder

Betfair.dk: Spil på Tottenham vs. Arsenal lørdag formiddag!

Ugen slutter og vi ser frem mod weekenden med massevis af topunderholdning. Dagens tilbud glæder eksklusivt alle nye kunder der opretter hos betfair.dk! Spil med forhøjede odds på en sejr af Tottenham mod Arsenal. Kampen mellem disse ærkerivaler er utrolig seværdig og vi glæder os til at se nærmere på denne odds bonus. Kampen mellem disse top hold er ikke blot kampen med to klubber som ikke holder meget af hinanden med det er derudover kampen mellem Premier Leagues nr. 3 mod nr. 4. Trods alt har begge hold ingen stor chance for at vinde mesterskabet i år men kampen om Champions League pladser er intens. Tror du på Tottenham? Spil med bonus på kampen mellem Tottenham og Arsenal på lørdag. Kampen spilles på Wembley Stadium kl. 13:30 (dansk tid).
 

Betfair Spurs Arsenal odds
© Betfair

 

Hvordan deltager jeg?

Nævnte betting bonus gælder alle nye kunder der opretter hos betfair.dk. De nye kunder er blot nødt til at bruge sig af promokoden ZFBJ7S når de opretter. Kontoen skal registreres i Danmark og så er du allerede næsten klar til at gå i gang med din oplevelse. Tilbuddet giver dig mulighed for at score odds på hele 8.0 hvis Tottenham slår Arsenal! Tilmeld dig betfair og spil at Tottenham vinder mod ærkerivalerne fra Arsenal. Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver.
 

 

Hvad skal jeg gøre for at få mit forhøjede odds?

Det er utrolig næmt at deltage og der behøver ikke mange ting til at du kan starte hos betfair med din bonus. Placér et singlespil på en sejr til Tottenham kampen mod Arsenal på kampodds-markedet til det forhøjede odds. Dit spil skal placeres på Sportsbook inden kampstart og den maksimale kvalificerende indsats er 100 kr. Du kan godt spille mere, men kun 100 kr. vil tælle til det forhøjede odds.

  • Spil nu med promokoden ZFBJ7N
  • Placer dit spil til det forhøjede odds
  • Få din gevinst tilbage som en bonus.

 
Efterfølgende bonus er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang, inden gevinsterne herfra overføres til din hovedkonto. Er du klar til de store gevinst? Spil på Premier League kampen mellem Tottenham og Arsenal! Dit gratis spil er gyldig i 90 dage. Hvis du ikke har fuldendt gennemspilningskravet inden for 90 dage efter oprettelse af din konto, vil det ikke være muligt for dig at få din bonus eller gevinster overført til din hovedkonto.
 

Betfair velkomstbonus

Tilbuddet om de forhøjede odds gælder desværre kun nye kunder. Dette har som følge at du skal vælge mellem to tilbud hvis du opretter hos betfair. Enten forhøjede odds eller betfair velkomstbonus! Du kan nemlig desværre ikke kombinere tilbudet med betfair velkomstbonus. Betfair har en utrolig god velkomstbonus der giver dig mulighed for at score op til 1000 DKK! Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Valget er dit! Held og lykke med betfair.dk!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Intet mindre end Manchester United vs. FC Liverpool!
næste artikel
El Clásico med super odds!