nyheder

Betfair åbner sportsbook med 2 lukrative odds bonusser

Betfair er kendt for deres spillebørs, og er en etableret bookmaker på det danske spillemarked. Nu åbner de også en traditionel sportsbook, hvor man kan spille imod bookmakeren. Til den anledning har den engelske bookmaker Betfair valgt at tilbyde to gode og nemme odds tilbud til nye spillere fra Danmark.
 

Betfair 1000 kr. velkomst freebet
©Betfair 1000 kr. freebet

 

Betfair giver 1000 kr. freebet i velkomstbonus

Det er ikke hver dag, at man lancerer en ny sportsbook, og derfor har Betfair også været gavmild med deres velkomstbonusser til oddset. Den første i rækken er et 1000 kr. risikofrit væddemål, som nye kunder fra Danmark kan gøre brug af. Alt hvad du skal gøre er, at sætte et væddemål på minimum 10 kr. til odds 1.20 eller derover. Så kvitterer Betfair med et tilsvarende gratis væddemål, dog op til 1000 kr. Dette risikofrie bet udbetales som en token, og skal placeres på et single spil til minimum 1.20 i odds. Du vinder gevinsten fratrukket indskuddet til dit freebet. Få dit Betfair freebet her.
 

Betfair - sportsbook velkomst bonus
©Betfair 3 x 100 kr. freebet

 

Få 3 x 100 kr. freebet til Betfair sportsbook

Betfairs anden velkomstbonus til oddset er 3 freebets på 100 kr. Du kan således spille 100 kr. og få 300 kr. Alt hvad du skal gøre er at sætte et væddemål på minimum 100 kr. til odds 1.2 eller derover på Betfairs nye sportsbook. Indenfor 24 timer modtager du 3 x 100 kr. freebet token. Disse tokens skal så gennemspilles på single spil indenfor 30 dage og til minimum oddset 1.20. Med 3 freebets er der mulighed for at benytte sine gratis væddemål på flere forskellige spil. Meld dig til hos Betfair med koden ZDK108 og få 3 risikofrie spil på 100 kr.
 
Du kan stadigvæk også spille på Betfairs spillebørs, og hvis du endnu ikke har afprøvet den og er ny kunde, så har Betfair en velkomstbonus på et 350 kr. freebet til odds på spillebørsen. Herunder kan du læse nærmere om 1000 kr. freebet odds bonus hos Betfair:

forrige artikel
3 gode odds bonusser til Danmarks EM Kval
næste artikel
NordicBet: Lav en holdvideo og bliv fodboldstjerne for en dag