nyheder

Spil på VM kvalifikation Danmark mod Rumænien hos betfair

Spændingen vil være i tops på søndag når Danmark møder op til alt afgørende kamp mod Rumænien. Danskerne kan kvalificere sig til VM, ende i playoff eller helt misse slutrunden, kan det blive en større kamp? Der er gået mere end fem år, siden det danske fodbold landshold senest kunne vinde fire kampe i træk. Holdet som efter sejrene mod Kasakhstan, Polen, Armenien og Montenegro, befinder sig i glimrende form er på jagt efter billetten til VM 2018 i Rusland.
 

Kvalificerer Danmark sig til VM 2018?

Der er gået mere end fem år, siden det danske fodbold landshold senest kunne vinde fire kampe i træk. Holdet som efter sejrene mod Kasakhstan, Polen, Armenien og Montenegro, befinder sig i glimrende form er på jagt efter billetten til VM 2018 i Rusland.
 
Sidste kamp mod Montenegro i torsdag var mere en arbejdssejr fremfor en gala kamp og problemet ligger stadig i offensiven. Træneren Åge Hareide må tænke lidt over, hvad angår offensiven. Er konstellationen med Pione Sisto, Andreas Cornelius og Yussuf Poulsen den rigtige, eller skal Nicklas Bendtner, som kom ind i slutfasen i Montenegro, have chancen fra start? Derudover er man formegentlig tvunget til en ændring i det forsvar, der har været garant for sejrene seneste kampe. Jens Stryger Larsen måtte udgå mod Montenegro, og hvis skaden fortsat holder ham ude, er Riza Durmisi den oplagte erstatning – også selv om Peter Ankersen er blevet efterudtaget. I bund og grund må dog alle spillere være klar over hvor vigtig kampen er og hvad der står på spil.
 

Betfair odds tilbud Danmark vs Rumænien
© Betfair

 
Danmark skal bruge tre point for at overhale Polen på førstepladsen i samme åndetræk skal polakkerne tabe til Montenegro. Givetvis vil dette være grunden til at Danmark nok ikke vil forsøge at snige til en uafgjort men i stedet forsøge at komme frem og score.
Vi glæder os vil meget til denne kamp og vil formentlig se en kamp, hvor Danmark presser gæsterne i Parken, og hvor det gælder om at omsætte de chancer, som holdet får. Vi satser på en dansk sejr og et nyt fodbold eventyr til fodbold VM 2018 i Rusland.
 
I denne kamps anledning giver betfair dig en forhøjede odds på Danmark på hele 5.0. Hvis du er på udgik efter en ny bookmaker og du allerede har sammenlignet grundigt på vores hjemmeside vil du nok ikke komme forbi af dette fantastiske tilbud. Spil på at Danmark slår Rumænien og få forhøjede odds på hele 5.0! Fremfor de alm. 1.36 som betfair giver dig er det næsten utrolig at du kan få odds på 5.0 til denne kamp. Opret dig som bruger hos betfair tilmeld dig med promo koden og scor kassen til denne sindssyg vigtig kamp for hele fodbold Danmark.
 

Spil hos betfair og få forhøjede odds

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Efter ganske få skridt har du chancen for at tage brug af dette eksklusivt tilbud til alle nye kunder.
 

 

Se hvordan du gør:

  • Start med at oprette dig med koden ZFBJVU og spil på at Danarmk slår Rumænien i nævnte kamp.
  • Spil maks 100 DKK på nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Danmark, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 
Efterfølgende bonus skal kun gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage. Du kan dermed vinde stort med hjælp af betfairs forhøjede odds.
Er du hellere på udgik efter en fantastik startbonus? Odds bonus sammenlign på vores side og se hvad dit bedste valg er.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2.000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2.000 DKK i startbonus. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair bonus som er på op til 2.000 DKK.

 

forrige artikel
Bwin giver freebet til VM kvalifikationen - Montenegro vs. Danmark
næste artikel
Freebet hos Bwin.dk – hver eneste dag! Spil på tennis nu