nyheder

Betfair.dk: Kan Damark slå Australien?

Man godt være tilfreds i det danske fodbold lejr efter optakt sejr mod Peru. Kampen som endte 1:0 og selvom William Kvist nok må rejse fra holdet på grund af en skade er udgangssituationen foran næste kamp rimelig god. Hvad mon de danske fodboldherrer er i stand til at vinde mod Australien på torsdag. VM 2018 er i hvert fald gået i gang og vi har pt. set en del overraskelser. Overvejer du stadig om du gider oddse til denne vm? Ønsker du ny bookmaker eller overvejer du yderligere? Er du på udgik efter en dejlig odds bonus eller ønsker du blot øge spændingen til denne vm? Vi har lige præcis det du har brug for. Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer. I denne omgang vil dog se på en dejlig betfair bonus der giver dig mulighed for forhøjede odds på 10.0 hvis Danmark slår Australien på torsdag!
 

Odds bonus hos Betfair. Spil Danmark vs. Australien - VM 2018
© Betfair

 

Kan Danmark fortsætte mod Australien?

Vi glæder os vild meget til næste landskamp. Selvom kampen mod Peru blev vundet har det danske landshold stadig ikke sikret sig billet til næste runde. Næste modstander heder Australien og fokus skal være i tops inden man i sidste spillerunde møder storfavoritten Frankrig. Hos bookmakeren Betfair har du i anledning af kampen mod Australien mulighed for at score dejlig forhøjede odds på hele 10.0 hvis Danmark slår Australien. Tilbuddet er ikke noget nyt og vi har flere gange omtalt den slag af tilbud. Forhøjede odds er dog især hvis det gælder favoritten seværdige. Odds på 10.0 mod Australien burde anses som et rigtig godt tilbud. Hvad venter du på? Det er meget nemt og enkelt at deltage.
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2Q og spil på sejr til Danmark i kampen mod Australien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Danmark, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

 
Ønsker du at spille med forhøjede odds skal du huske følgende:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 50 DKK med forhøjede odds.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du muligehd for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
VM 2018: Englands optakt med forhøjede odds!
næste artikel
Betsafe.dk: Riskiofrit spil på VM!