Bethard Velkomstbonus

I begyndelsen var Bethard blot nogle professionelle gamere som delte minder, drømme og ambitioner. Efter egne udsagn har Bethard ”lært meget på vejen hertil, og nu har vi en formular der virker og et hold fantastiske medarbejdere, som er klar til at levere lige det vores kunder har brug for og fortjener. Bethard er et sammentømret hold, som er dedikeret til at give alle vores potentielle vindere verden over branchens bedste gaming oplevelse.”

Betting virksomheden Bethard, der blev grundlagt i december 2014 og har i mellemtiden etableret sig på sportsvæddemålsmarked. Nyregistrerede kunder kan endda glæde sig over et attraktivt tilbud. Når du registrerer dig via vores Bethard-websted, modtager du en kæmpe startbonus på op til 500 DKK. Den eksklusive Bethard Bonus krediteres til din konto, efter du har lavet dit indskud og spillet for 1000 DKK på sportsvæddemål. Betalingsbetingelserne for indbetalingen i rigtige penge er også ret moderate. Udbetalingen af bonussen er ikke påkrævet gennemspilling.

Bonus detaljer

Bonustype

Mindste indbetalingsbeløb

200,00 kr.

Procent

50%

Højeste bonusbeløb

500,00 kr.

Bonuskode

Bonuskode er ikke nødvendig

Udbetalingsbetingelser

For at du kan få din Bethard-bonus ud i rigtige penge, skal du blot placere sportsvæddemål med en værdi på 1000 DKK og odds 1.80.  Efterfølgende modtager du 50 DKK som bonus uden omsætningskravene. Bonussen består af 50 kr. for hver 1000 kr. spillet og kan udløses 10 gange. Det vil sige at du kan optjene en bonus på op til 500,00 kr. DKK. Tilbuddet er dog kun gyldig i de første 7 dage efter du har indbetalt for første gang.

Bonus omsætningsperiode

7 dage efter konto oprettelse

Mindste odds

1.80

Tip

Indbetalinger foretaget med Neteller/Skrill og Paysafecard kvalificerer sig ikke til denne Bethard Bonus.

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

Ingen udløbsfrist

Anmeldelse

Som ny kunde hos Bethard kan du modtage en eksklusiv [procent] bonus på op til 500,00 kr. DKK på din første indbetaling. Denne nye Bethards velkomstbonus fanger med procentpoint og det maksimale bonusbeløb. Indbetalingsbetingelserne er også ret moderate. For at konvertere Betard Sportsbook-bonussen til rigtige penge skal du ikke gøre noget bonussen er tilgængelig med det samme efter at du har spillet for mindst 1000 DKK. Bethard giver dig 7 dage til at spille for 1000 DKK og du kan gentage 10x indenfor disse 7 dage. Alt i alt et stærkt anbefalet væddemål bonus tilbud - fire ud af fem mulige stjerner.

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Fordele & Ulemper

  • Første indbetaling fordobles
  • Højt maksimum bonusbeløb
  • Ok indbetalingsmuligheder
  • Bonus kun på enkelte indbetalingsmuligheder

Eksempel

Klik på en af de grønne knapper på denne side for at få adgang til nævnte Bethard velkomstbonus! Efter registrering, indebetaler du mindst 200,00 kr. DKK på din nye Betard konto og vælger i løbet af indbetalingen den eksklusive sportsbetting bonus. Du modtager en bonus på  50 DKK for hver  1000 DKK du har spillet for. Denne metode kan du gentage 10 gange det vil sige du har mulighed for at optjene 500,00 kr. DKK. For at konvertere Bethard-bonusen til rigtige penge skal du placere sportsvæddemål med et samlet bud på 1000 DKK iden for de første 7 dage efter registrering. Bemærk, at kun væddemål med odds på 1.80 eller højere opfylder bonuskravene. Når du har gjort det, kan du få din Bethard-bonus udbetalt i rigtige penge.

Tre skridt til at få bonussen

 

Bookmakeren Bethard: Yderligere informationer til denne bookmaker

Bethard er en af de nyere bookmakere, der forsøger at få fod på det danske marked. Virksomheden er baseret på Malta, men dens licens er på den karibiske ø Curacao. Bookmakeren er i øjeblikket ikke aktiv i sponsorering. Bethard forsøger at lokke sine kunder med bonustilbud og et omfattende udvalg af tjenester.
 

Stort udvalg og gode odds

Bethard tilbyder en bred vifte af tjenester til sine kunder. Udover de vigtigste sportsgrene, som fodbold, tennis, motorsport eller basketball, tilbyder denne bookmaker også talrige eksotiske sportsgrene til væddemål. Disse omfatter for eksempel gælisk fodbold, badminton eller Aussie Rules fodbold for blot at nævne nogle få.
 

Bethard Velkomstbonus op til 500 kr.

 
Især i fodbold, tilbuddet går i dybden. Selvfølgelig kan du finde de internationale topligaer som Champions League og Europa League hos Bethard i række. På international plan varierer tilbuddet og omfatter omkring 60 forskellige lande. I de fodboldrevne lande i England og Tyskland varierer sortimentet fra den højeste til den femte division. Dette giver dig utrolig gode muligheder for at score dit perfekt betting oplevelse.
 
Med dette store sporttilbud kan Bethard konkurrere med næsten enhver bookmaker. Med hensyn til odds bevæger bookmakeren sig på midtbanen. Men hvis du vil gøre et mere risikabelt tip, så er Bethard stedet for dig. På outsider sejre er oddsene normalt højere end konkurrenternes. Webstedet er tilgængeligt på engelsk, dansk, tysk, norsk, finsk og svensk.
 

Solid indbetalingsmuligheder og god kundesupport

Indenfor betalingsmulighederne er der nogle varianter til rådighed for kunderne. Udover de to kreditkort VISA og MasterCard tilbydes også betalingssystemer som Neteller, Paysafecard og Skrill. Derudover kan indbetales og udbetales ved hjælp af Zimpler. Zimpler er en betalingsmetode, der gør det hurtigt og nemt at foretage betalinger via smartphone. Bemærk på din første indbetaling, at du ikke vil blive tildelt Bethards nye kundebonus på alle indbetalingsmetoder.
 
Også i kundesupport er Bethard overbevisende. Serviceteamet står til tjeneste fra 9:00 til 1:00 hver dag. Udover e-mail har Bethard også valgt at stille op med en live chat for at hjælpe kunderne hvis der er brug for vejledning.