Bethard Velkomstbonus

I begyndelsen var Bethard blot nogle professionelle spillere som delte minder, drømme og ambitioner. Efter egne udsagn har Bethard ”lært meget på vejen hertil, og nu har vi en formular der virker og et hold fantastiske medarbejdere, som er klar til at levere lige det vores kunder har brug for og fortjener. Bethard er et sammentømret hold, som er dedikeret til at give alle vores potentielle vindere verden over branchens bedste gaming spiloplevelse.”
Betting-virksomheden Bethard, der blev grundlagt i december 2014, har i mellemtiden etableret sig på tværs af det europæiske spilmarked, blandt andre med den tidligere svenske landsholdsstjerne Zlatan Ibrahimovic som ambassadør. Nye spillere kan endda glæde sig over en attraktiv velkomstbonus. Når du registrerer dig via vores Bethard-websted, modtager du en kæmpe startbonus på op til 500 kroner. Den eksklusive Bethard Bonus krediteres til din konto på dit først indskud på minimum 100 kroner. Før eventuelle gevinster kan udbetales, skal indskud samt bonusbeløb spilles igennem minimum 3x hver.

Bonus detaljer

Bonustype

Mindste indbetalingsbeløb

100,00 kr.

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500,00 kr.

Bonuskode

Bonuskode er ikke nødvendig

Udbetalingsbetingelser

For at du kan få din Bethard-bonus ud i rigtige penge, skal du blot omsætte indskud samt bonusbeløb 3 gange (3x) til minimumsodds 1.90 på sportsvæddemål.

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter konto oprettelse

Mindste odds

1.90

Tip

Indbetalinger foretaget med Neteller/Skrill og Paysafecard kvalificerer sig ikke til denne Bethard Bonus.

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

Ingen udløbsfrist

Anmeldelse

Som ny kunde hos Bethard kan du modtage en eksklusiv [procent] velkomstbonus på op til 500,00 kr. på din første indbetaling. For at konvertere Bethards velkomstbonus til rigtige penge skal du blot omsætte indskud samt bonus 3 gange (3x). Bethard giver dig 60 dage til at omsætte bonussen i, inden tilbuddet udløber. Alt i alt et stærkt anbefalet bonustilbud - fire ud af fem mulige stjerner.

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Fordele & Ulemper

  • Første indbetaling fordobles
  • Højt maksimum bonusbeløb
  • Ok indbetalingsmuligheder
  • Bonus kun på enkelte indbetalingsmuligheder

Eksempel

Klik på en af de grønne knapper på denne side for at få adgang til nævnte Bethard velkomstbonus! Efter registrering, indbetaler du mindst 100,00 kr. DKK på din nye Bethard-konto og vælger i løbet af indbetalingen den eksklusive velkomstbonus fra indbetalingsmenuen. Velkomstbonussen er en 100% indbetalingsbonus, og gælder på din første indbetaling op til 500,00 kr. kroner. For at konvertere Bethard-bonussen til rigtige penge skal du placere sportsvæddemål for 3 gange (3x) din indbetaling + bonusbeløb. Bemærk, at kun væddemål med odds på 1.90 eller højere tæller med i omsætningskravet for bonussen. Når du har gjort det, kan du få din Bethard-bonus udbetalt i rigtige penge.

Tre skridt til at få bonussen

 

Bookmakeren Bethard: Yderligere informationer til denne bookmaker

Bethard er en af de nyere bookmakere, der forsøger at få fod på det danske marked. Virksomheden er baseret på Malta, men dens licens er på den karibiske ø Curacao. Bookmakeren er i øjeblikket ikke aktiv i sponsorering. Bethard forsøger at lokke sine kunder med bonustilbud og et omfattende udvalg af tjenester.
 

Stort udvalg og gode odds

Bethard tilbyder en bred vifte af tjenester til sine kunder. Udover de vigtigste sportsgrene, som fodbold, tennis, motorsport eller basketball, tilbyder denne bookmaker også talrige eksotiske sportsgrene til væddemål. Disse omfatter for eksempel gælisk fodbold, badminton eller Aussie Rules fodbold for blot at nævne nogle få.
 

Bethard Velkomstbonus op til 500 kr.
 
Især i fodbold, tilbuddet går i dybden. Selvfølgelig kan du finde de internationale topligaer som Champions League og Europa League hos Bethard i række. På international plan varierer tilbuddet og omfatter omkring 60 forskellige lande. I de fodboldrevne lande i England og Tyskland varierer sortimentet fra den højeste til den femte division. Dette giver dig utrolig gode muligheder for at score dit perfekt betting oplevelse.
 
Med dette store sporttilbud kan Bethard konkurrere med næsten enhver bookmaker. Med hensyn til odds bevæger bookmakeren sig på midtbanen. Men hvis du vil gøre et mere risikabelt tip, så er Bethard stedet for dig. På outsider sejre er oddsene normalt højere end konkurrenternes. Webstedet er tilgængeligt på engelsk, dansk, tysk, norsk, finsk og svensk.
 

Solid indbetalingsmuligheder og god kundesupport

Indenfor betalingsmulighederne er der nogle varianter til rådighed for kunderne. Udover de to kreditkort VISA og MasterCard tilbydes også betalingssystemer som Neteller, Paysafecard og Skrill. Derudover kan indbetales og udbetales ved hjælp af Zimpler. Zimpler er en betalingsmetode, der gør det hurtigt og nemt at foretage betalinger via smartphone. Bemærk på din første indbetaling, at du ikke vil blive tildelt Bethards nye kundebonus på alle indbetalingsmetoder.
 
Også i kundesupport er Bethard overbevisende. Serviceteamet står til tjeneste fra 9:00 til 1:00 hver dag. Udover e-mail har Bethard også valgt at stille op med en live chat for at hjælpe kunderne hvis der er brug for vejledning.