Vi oplever en række tekniske udfordringer, så vi kan ikke linke til Bethard i øjeblikket.
Vi anbefaler i stedet følgende bonusser:

Bethard Velkomstbonus

Bonus detaljer

I begyndelsen var Bethard blot nogle professionelle spillere som delte minder, drømme og ambitioner. Efter egne udsagn har Bethard ”lært meget på vejen hertil, og nu har vi en formular der virker og et hold fantastiske medarbejdere, som er klar til at levere lige det vores kunder har brug for og fortjener. Bethard er et sammentømret hold, som er dedikeret til at give alle vores potentielle vindere verden over branchens bedste gaming spiloplevelse.” Betting-virksomheden Bethard, der blev grundlagt i december 2014, har i mellemtiden etableret sig på tværs af det europæiske spilmarked, blandt andre med den tidligere svenske landsholdsstjerne Zlatan Ibrahimovic som ambassadør. Nye spillere kan endda glæde sig over en attraktiv velkomstbonus. Når du registrerer dig via vores Bethard-websted, modtager du en kæmpe betting bonus på op til 500 kroner. Den eksklusive Bethard Bonus krediteres til din konto på dit først indskud på minimum 100 kroner. Før eventuelle gevinster kan udbetales, skal bonusbeløbet gennemspilles 6 gange til miminum odds 1.90. mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

100 kr.

Betalingsmetoder for bonus

paysafecard Visa Mastercard Trustly

Omsætningskrav

6x gennemspil af bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter konto oprettelse

Mindste odds

1.90

Udbetalingsbetingelser

For at du kan få din Bethard-bonus ud i rigtige penge, skal du blot omsætte bonusbeløbet 6 gange (6x) til minimumsodds 1.90 på sportsvæddemål mere mindre

Tip

Indbetalinger foretaget med Paysafecard kvalificerer sig ikke til denne Bethard Bonus. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

01.07.2020

Eksempel

Klik på en af de grønne knapper på denne side for at få adgang til nævnte Bethard velkomstbonus! Efter registrering, indbetaler du mindst 100 kr. DKK på din nye Bethard-konto og vælger i løbet af indbetalingen den eksklusive velkomstbonus fra indbetalingsmenuen. Velkomstbonussen er en 100% indbetalingsbonus, og gælder på din første indbetaling op til 500 kr. kroner. FFor at konvertere Bethard-bonussen til rigtige penge skal du placere sportsvæddemål for 6 gange (6x) dit bonusbeløb. Bemærk, at kun væddemål med odds på 1.90 eller højere tæller med i omsætningskravet for bonussen. Når du har gjort det, kan du få din Bethard-bonus udbetalt i rigtige penge. mere mindre

Fordele & Ulemper

  • Første indbetaling fordobles
  • Højt maksimum bonusbeløb
  • Ok indbetalingsmuligheder
  • Bonus kun på enkelte indbetalingsmuligheder

Anmeldelse

Som ny kunde hos Bethard kan du modtage en 100% velkomstbonus på op til 500 kr. på din første indbetaling. For at konvertere Bethards velkomstbonus til rigtige penge skal du blot omsætte din bonus 6 gange (6x). Bethard giver dig 60 dage til at omsætte bonussen i, inden tilbuddet udløber. Alt i alt et stærkt anbefalet bonustilbud - fire ud af fem mulige stjerner. mere mindre

Spillelicens

Malta Gaming Authority (MGA) Curaçao eGaming Dirección General de Ordenación del Juego

Tre skridt til at få bonussen

1
Opret dig som en gratis Bethard kunde ved at klikke på en af de grønne knapper på denne side.
2
Herefter indbetal for mindst 100 kr.. OBS: Ingen bonus på Paysafecard.
3
Din Betard bonus vil blive krediteret automatisk til din konto og er straks til rådighed for sportsvæddemål.

Bookmakeren Bethard: Yderligere informationer til denne bookmaker

Bethard er en af de nyere bookmakere, der forsøger at få fod på det danske marked. Virksomheden er baseret på Malta, men dens licens er på den karibiske ø Curacao. Bookmakeren er i øjeblikket ikke aktiv i sponsorering. Bethard forsøger at lokke sine kunder med bonustilbud og et omfattende udvalg af tjenester.
 

Stort udvalg og gode odds

Bethard tilbyder en bred vifte af tjenester til sine kunder. Udover de vigtigste sportsgrene, som fodbold, tennis, motorsport eller basketball, tilbyder denne bookmaker også talrige eksotiske sportsgrene til væddemål. Disse omfatter for eksempel gælisk fodbold, badminton eller Aussie Rules fodbold for blot at nævne nogle få.
 

velkommen til bethard

 
Især i fodbold, tilbuddet går i dybden. Selvfølgelig kan du finde de internationale topligaer som Champions League og Europa League hos Bethard i række. På international plan varierer tilbuddet og omfatter omkring 60 forskellige lande. I de fodboldrevne lande i England og Tyskland varierer sortimentet fra den højeste til den femte division. Dette giver dig utrolig gode muligheder for at score dit perfekt betting oplevelse.
 
Med dette store sporttilbud kan Bethard konkurrere med næsten enhver bookmaker. Med hensyn til odds bevæger bookmakeren sig på midtbanen. Men hvis du vil gøre et mere risikabelt tip, så er Bethard stedet for dig. På outsider sejre er oddsene normalt højere end konkurrenternes. Webstedet er tilgængeligt på engelsk, dansk, tysk, norsk, finsk og svensk.
 

Solid indbetalingsmuligheder og god kundesupport

Indenfor betalingsmuligheder er der gode muligheder til rådighed for kunder hos Bethard. Du har som kunde mulighed for at indbetale gennem VISA, Mastercard og online tjenester som MobilePay, MuchBetter, Trustly og Paysafecard. Bemærk dog, hvis du anvender Paysafecard, vil du ikke være berettiget til Bethards velkomstbonus. Du har også mulighed for at udbetale gennem Zimpler.
 
Også i kundesupport er Bethard overbevisende. Du kan få fat i kundeservice 24 timer i døgnet gennem deres email eller live chat på deres hjemmeside.