nyheder

Betsafe: 200 kr. Gratis Spil på C. Palace – Chelsea

Nytåret er allerede skudt godt i gang i Premier League, og anden dag i 2016 bød på otte kampe i den bedste engelske række. Til søndagens kamp mellem Crystal Palace og Chelsea giver bookmakeren Betsafe et gratis bet til en værdi af 200 kr.
 

Betsafe bonus til Crystal Palace - Chelsea © Betsafe

 
Chelsea vil nok helst glemme anden halvdel af 2015, og det kan de starte med at gøre ved at få tre point i udekampen mod Crystal Palace søndag den 3. Januar. Chelsea skal dog bryde deres dårlige udebanestatistik, hvor de kun har vundet én ud af ni kampe, hvorimod Crystal Palace har været stærkt kørende og lægger stabilt i midten af ligaen.
 
Hvis du vil sætte et væddemål på kampen, så tilbyder Betsafe en ganske udemærket betting bonus til søndagens Premier League kamp.
 

200 kr. freebet til Crystal Palace – Chelsea

For at gøre brug af denne Betsafe bonus skal du først og fremmest logge ind på din konto og indsætte 200 kr. Derefter placerer du et væddemål på 1X2 markedet på Crystal Palace – Chelsea og aktiverer din bonus i den blå boks som fremkommer på din spillekupon. Vinder du dit spil, så skal du omsætte gevinsten én gang til odds 1.50, og hvis du taber dit spil, så får du indsatsen på 200 kr. retur på din Betsafe konto.
 

1000 kr. i Velkomstbonus hos Betsafe

Hvis du endnu ikke har oprettet en Betsafe konto, så kan du også gøre brug af en 100 % indbetalingsbonus hos Betsafe. Du skal være over 18 år, have bopæl i Danmark og åbne din første Betsafe konto, så får du dobbelt op bonus på op til 1000 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds på Dronningens Nytårstale
næste artikel
Super odds på Capital One Cup