nyheder

Betsafe Bonus til NFL Fantasy Fans

Amerikansk fodbold og NFL er enormt populært i Danmark og nu kan fans af NFL’s Fantasy spil gøre gave af deres NFL og betting viden i en ’waiver wire’-quiz. Kom med det bedste tip på en waiver wire pick-up og vær med i konkurrencen om 1000 kr. eller hovedpræmien, som er en tur for to til NFL i London.
 

Betsafe Betting Konkurrence for Fantasy Fans
© Betsafe

 

Betsafe NFL Fantasy Quiz

Betsafe har udfordret TV3 sport NFL redaktion til en Fantasy dyst. Kom med dit bud på hvem der er den bedste spiller tilgængelig og deltag i ugepræmien om 1000 kr. eller månedspræmien, som er en tur for to personer til London og se Detroit Lions – Kansas City Chiefs. Det er ganske simpelt at deltage – følg disse tre trin.
 
Sådan deltager du i Betsafes NFL Fantasy Konkurrence

  1. Check Betsafe’s Fantasy Ligas Waiver Wire-list (kan tilgås via Betsafes hjemmeside)
  2. Skriv dit bedste tip til en pick-up på TV3 Sportens Facebooks-side
  3. TV3 redaktionen kårer hver uge det bedste tip, som vinder 1000 kr. til sin Betsafe konto

Betsafe NFL Fantasy Konkurrence © Betsafe

 

Hvad er Fantasy Football?

NFL Fantasy er et online managerspil som arrangeres af det amerikanske fodboldforbund, NFL. Du vælger rigtige spillere, dyster imod vennerne i lukkede ligaer og får point for hvor godt eller dårligt dine spillere præstere. I modsætning til mange danske spil, så kan spillere ikke vælge de samme spillere. Det vil sige kun ét hold kan have Tom Brady. Læs mere om Fantasy Football på NFL’s hjemmeside.
 
Hos Betsafe kan du også deltage i en mere traditionel NFL betting konkurrence, hvor du kan vinde store præmier. Odds på NFL hos Betsafe og vind en tur til London.
 

Betsafe 1000 kr. velkomstbonus

Hvis du er ny hos Betsafe kan du desuden gøre brug af en velkomstbonus på op til 1000 kr. Er du over 18, har bopæl i Danmark og åbner din første Betsafe konto, så kan du få 100 % bonus på første Betsafe indbetaling. Læs mere og åben en konto med Betsafes 1000 kr. velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
NFL Kombi-bet Bonus
næste artikel
Gæt resultatet af Chelsea – Arsenal og vind 100 kr.