nyheder

Topscore Bonus til Copa America

Med Champions League og landsholdskampene overstået kigger vi nu imod Copa America 2015 for at følge de Sydamerikanske fodboldstjerner i aktion. Hvis du har planer om at sætte et væddemål på topscoren til turneringen, så giver bookmakeren Betsafe en ekstra bonus!
 

Betsafe Bonus til Copa America
© Betsafe

 

Betsafe Bonus til Nye Kunder

Betsafes bonus ved betting på topscoren til Copa America er forbeholdt kunder, som i forvejen har en Betsafe-konto. Til nye kunder, som er over 18 og bosat i Danmark, venter der en gavmild velkomstbonus på hele 1000 kr. Betsafe fordobler første indskud med 100 % op til 1000 kr.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. Sign-up Bonus
 

Copa America topscore bonus

Til Copa America 2015 giver Betsafe en lidt mindre, men til gengæld ganske underholdene odds bonus. Spil 200 kr. på den spiller, som du tror vinder topscore-prisen til Copa America, og hver gang han scorer, modtager du en odds bonus på 20 kr.
 
For at deltage skal du først tilmelde dig Betsafes kampagne online, og det er kun det første bet på Topscore-markedet, der er gældende for denne bonus. Betsafes bonus skal omsættes 1 x til odds 1.50 indenfor 7 dage for at den kan udbetales. Kampagnen slutter den 18. Juli.
 

Bookmakernes velkomstbonus

Hvis du allerede er medlem hos Betsafe, men er på jagt efter en sign-up bonus på 1000 kr. eller derover, så tjek hele vores samling af de bedste odds bonusser, som danske bookmakere har at tilbyde.
 
Find din Velkomstbonus til oddset.

forrige artikel
400 kr. Freebet til Copa America Finalen!
næste artikel
3 x Bonus til Copa America