nyheder

Cash-Back Bonus til FCM-kampen

De danske Superliga mestre tager hul på deres Europæiske Champions League eventyr tirsdag den 14. Juli. Her venter Lincoln Red Imps FC, der repræsenterer Gibraltar, og hvis de scorer imod FCM i første kvalifikations kamp til Champions League kan du få op til 200 kr. i cash-back bonus.
 

Betsafe Cash-back bonus til FCM - Lincoln
© Betsafe

 

1000 kr. til nye kunder

Betsafes cash-back odds bonus til FC Midtjylland – Lincoln er kun for eksisterende kunder, som i forvejen har en betting konto. Hvis du er over 18 år og åbner din første Betsafe konto kan du få op til 1000 kr. i velkomstbonus. Betsafe fordobler nye spilleres første indbetaling med op til 1000 kr. som er en startbonus.
 
Læs mere om Betsafe Velkomstbonus.
 

Odds bonus til CHL-kvalen

De fleste Superligahold indleder deres sæson næste weekend med første rund i forårssæsonen af Superligaen 2015/16, men mestrene fra FC Midtjylland skal allerede i aktion tirsdag imod Lincoln fra Gibraltar. Hvis du sætter et væddemål på kampen, og miniputten Lincoln scorer på MCH Arena, så kan du få en cash-back odds bonus på op til 200 kr.
 

Sådan får du Betsafes odds bonus

For at deltage i kampagnen skal du først og fremmest tilmelde dig online ved at indtaste din e-mail. Derefter sætter du et væddemål til en værdi af 200 kr. på kampen mellem FC Midtjylland og Lincoln, og hvis holdet fra Gibraltar scorer og du taber dut væddemål, så får du pengene retur som en odds bonus.
 
I tilfælde af at du modtager en odds bonus fra Betsafe skal du gennemspille beløbet 6 gange til odds 1.50 eller derover.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 13.00 på FCM i Champions League
næste artikel
1000 kr. bonus & odds 4.00 på FCK sejr!