nyheder

50 kr. Freebet hver dag til EM i Håndbold

Danmark er kommet godt fra start til EM i håndbold 2016, og med Betsafes betting bonus kan du også komme godt fra land med odds på håndbold turneringen. Under hele EM slutrunden i Polen giver Betsafe et gratis væddemål til en værdi af 50 kr.
 

Betsafe Håndbold EM Bonus
© Betsafe

 
Med to sejre i de to første kampe er Danmark allerede sikret videre avancement fra den indledende gruppe. Hvis de danske drenge også vinder den sidste kamp i første gruppespil imod Ungarn, så tager vi 4 point med over til mellemrunden, og dermed en rigtig god mulighed for at nå videre til semifinalerne.
 
Hvis du er håndboldfan og gerne vil sætte et væddemål på en eller flere af de mange kampe fra EM, så tjek Betsafes håndbold kampagne, hvor du kan få 50 kr. gratis live bet hver dag.
 

Sådan får du Betsafes Håndbold Bonus

For at gøre brug af Betsafes bonus skal du blot logge ind på din konto, spille for 100 kr. på 1X2 på en håndboldkamp fra EM og så får du automatisk tildelt et 50 kr. freebet, som skal benyttes til live betting på EM i håndbold. Du kan benytte dette tilbud én gang hver dag frem til den 31. Januar, hvor EM slutter. Følg blot disse tre trin:

  • Log-in på din Betsafe konto
  • Spil 100 kr. pre-match på 1X2 i en håndboldkamp
  • Så får du 50 kr. freebet på én hånboldkamp der spilles samme dag

1000 kr. i Velkomstbonus hos Betsafe

Hos Betsafe kan nye kunder, som har bopæl i Danmark, er over 18 og i besiddelse af NemID, få en velkomstbonus ved sign-up. Alt du skal gøre er at oprette bruger og så sætte penge ind på din konto, så kan du få en Betsafe indbetalingsbonus på op til 1000 kr.
 
Hvis du allerede er kunde hos Betsafe, men er på jagt efter en anden velkomstbonus, så tjek listen af odds bonusser fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Australia Open 2016: Få 2 x 200 kr. gratis bet under turneringen
næste artikel
Australia Open: Få 50 kr. i bonus hverdag