nyheder

Betsafe Formel 1 Odds Bonus på USA’s Grand Prix

Kører Kevin Magnussen i top 6 til USA’s Grand Prix, så kan du få op til 500 kr. i cash-back odds bonus fra Betsafe. Spil på vinderen af det russiske Grand Prix, og hvis dit væddemål ikke går hjem, så giver Betsafe dig pengene retur som en odds bonus – altså hvis K-Mag slutter i top 6.
 
Følger du med i K-Mags præstationer, og tror du, at han kan gentage sin flotte præstation fra Rusland og slutte i top 6, så kan du med sindsro sætte et bet på vinderen. For hvis dit spil ikke går hjem, så tilbagebetaler Betsafe alligevel dit indskud som en cash-back odds bonus.
 

Betsafe Formel 1 cash-bak
©Betsafe – Formel 1 bonus

 
Betsafe har et kæmpe udvalg af bets på formel 1, og hvis du ikke er tilmeldt, så kan det også godt betale sig at benytte deres 1000 kr. velkomstbonus.
 

Tager Formel 1 favoritten sejren?

Til Betsafes Formel 1 odds bonus skal du placerer et væddemål på vinderen, og Betsafe har verdensranglistens nummer 1 Lewis Hamilton som favorit med 1.60. Mercedes holdkammerat Nico Rosberg står til odds 3.20 som vinder af USAs Grand Prix.
 
Skulle du derimod tro på overraskelsen i form af enten Bottas eller Ricciardo, så giver de henholdsvis 12.50 og 17.00 som vindere. Betsafes formel 1 Cash-back bonus inviterer til en god Formel 1 weekend, så tjek flere af Betsafes odds til USA’s Grand Prix.
 

Betsafe’s Formel 1 Odds Bonus

  • Meld dig til hos Betsafe og modtag en 100 % bonus på dit første indskud (hvis du allerede er medlem, så spring dette skridt over)
  • Sæt et væddemål på minimum 100 kr. på vinderen af USA’s Grand Prix.
  • Hvis dit væddemål ikke går hjem, og Kevin Magnussen slutter i Top 6, så betaler Betsafe din indsats tilbage – op til 500 kr.
  • Cash-back odds bonussen skal gennemspilles 6 x på minimum odds 1.50 og indenfor 60 dage.

Hvis du er på jagt efter en anden odds bonus så tjek vores odds bonus sammenligning, som har alle aktuelle odds bonusser fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds bonus på Manchester City – Manchester United
næste artikel
Champions League 2 x Freebet på Oddset fra Betsafe