nyheder

Betsafe: 200 kr. freebet på Man City – Chelsea

Til søndagens topbrag i Premier League mellem Manchester City og Chelsea kan du få et 200 kr. freebet ved odds spil hos Betsafe. Spil 200 kr. inden kampstart på 1X2, og hvis du taber dit bet på Man City – Chelsea, så refunderer Betsafe din indsats som en odds bonus.
 

Betsafe freebet til Man C - Chelsea © Betsafe

 

1000 kr. i velkomstbonus hos Betsafe

Det første du skal gøre for at få et gratis væddemål på Manchester C. – Chelsea er selvfølgelig at logge ind på din konto. Hvis du allerede har en konto, så se nedenfor hvordan du opnår din Premier League odds bonus, hvis ikke du har en Betsafe konto, så kan du gøre brug af en eksklusiv velkomstbonus på 1000 kr. Betsafe giver op til 1000 kr. i sign-up bonus til nye kunder, som er 18 år eller derover og bor i Danmark.
 
Læs mere om hvordan du får 1000 kr. i startbonus hos Betsafe.
 

Gratis 200 kr. bet på Man City – Chelsea

Det eneste du skal gøre for at få fingrene i Betsafes gratis bet til den engelske topkamp er at spille på 1X2 inden kampstart, og hvis dit bet ikke holder hjem, så refunderer Betsafe din indsats. Du skal dog først tilmelde dig kampagnen online og indsatsen skal være på præcis 200 kr., og enhver odds bonus udbetalt skal omsættes 6 x til odds 1.50 eller derover før den kan hæves.
 

Tre trin til Betsafe odds bonus

  1. Log ind og tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil 200 kr. pre-match på 1X2 i Man City – Chelsea
  3. Hvis dit bet fejler, så refunderer Betsafe din indsats som en odds bonus til 200 kr.

Hvis du er interesseret i at sætte et bet på Manchester City – Chelsea, så kan vi også anbefale følgende odds bonusser til storkampen i Premiere League på søndag:
 
Bet på Man City – Chelsea & få et 100 kr. freebet til Brøndbys Europa League kamp imod PAOK i næste uge. Læs mere om NordicBets odds bonus her.

forrige artikel
Fantastisk Fredagstilbud: 500 kr. ekstra på oddset
næste artikel
NordicBet freebet bonus: Bet 1 Get 1