nyheder

Betsafe.dk: Gratis livebet til europæisk fodbold

Et hav af rigtig gode fodboldkampe står på planen i denne uge. I både UEFA Champions League og Europa League tørner mange storklubber sammen. I Champions League er det f.eks. FC Barcelona mod FC Chelsea for at blot at nævne et. I Europa League kan vi glæde os til returkampen mellem FC Arsenal og AC Milan. Hos bookmakeren, Betsafe.dk, som ikke tæller det største på det danske marked men som især er kendt for at være beting partner til Manchester City har introduceret et tilbud til alle dem der går op i de to nævnte tuneringer. Tilbuddet går ud på at for et gratis bet hvis du blot spiller på enten UEFA Champions League eller UEFA Europa League! Hvis du ikke allerede har oprette som ny kunde hos Betsafe burde du ikke overveje længe. Opret i dag hos Betsafe og gå ikke glip af en sær beting-oplevelse.
 

Euro fodbold bonus betsafe
© Betsafe

 

100 DKK gratis livebet

Hos Betsafe.dk kan du score lækkert FreeBet på hele 100 DKK hvis du spiller for 100 DKK på enten Europa League eller Champions League til en min. odds på 1.50! Tilbuddet er rigtig godt og isår til dem der går op i europæisk topfodbold. I følgende uger har du mulighed for at tage tilbuddet i brug:

  • 12. marts kl. 12:00 til 15. marts kl. 23:59
  • 2. april kl. 12:00 til 5. april kl. 23:59
  • 9. april kl. 12:00 til 12. april kl. 23:59

 
Du skal placere et bet på mindst 100 DKK på Champions League eller Europa league i løbet af kampagneugerne for at modtage dit gratis livebet på 100 DKK Det kvalificerende bet kan placeres på PC eller mobil. Kuponen skal indeholde mindst ét Champions League- eller Europa League-marked til odds 1,50 eller højere og må ikke placeres som et systembet.
 

Sådan gør du:

  • Placer et pre-match bet på 100 DKK på Europa League eller Champions League til min. odds 1,50
  • Efterfølgende modtager du et gratis livebet på 100 DKK som kan bruges på Europa League eller Champions League i samme uge
  • Placér dit gratis livebet på Europa League eller Champions League ved at markere i checkboksen på din spillekupon, når du har valgt dine bets.

 

100% bonus på din første indbetaling

1000 DKK som Betsafe bonus er et opråb til konkurrenterne, du kan ikke tage fejl. Hvis du først har valgt Betsafe som din nye bookmaker vil du ikke skifte igen. En imponerende høj startbonus og rimelige gennemspilningskrav er helt klart noget der sætter Betsafe i fokus for alle der er på jagt efter den bedste bookmaker på markedet.

forrige artikel
UEFA Champions League bonus - United slår Sevilla odds 10.0!
næste artikel
Bwin.dk: Price Boost til Manchester United vs. Brighton