nyheder

Betsafe: Gratis spil på Chelsea – Liverpool (Capital One Cup)

Midtugens mest interessante brag er lige blevet en tand mere indbydende. Bookmakeren Betsafe giver således alle deres kunder et risikofrit spil på 200 kr. til Chelsea – Liverpools tirsdagskamp i Capital One Cup.
 

Betsafe: gratis spil på Chelsea - Liverpool
© Betsafe

 

Gratis bet på semifinalebrag i Capital One Cup

Første kamp mellem Chelsea og Liverpool endte 1-1 på Anfield Road, så umiddelbart sidder Chelsea med de bedste kort på hånden. Men et forsmædeligt nederlag i FA Cuppen til Bradford samt den spændende duel med Manchester City i Premier League gør at Chelsea vil ryste posen. Et gratis spil på Liverpool – Chelsea vil således være en velkommen anledning til at sikre sine væddemål. Betsafe odds bonus er kun til eksisterende kunder, så sign-op og få 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Sådan får du et gratis spil på Chelsea – Liverpool

  • Åben en konto hos Betsafe og få 100 % oven i dit første indskud (har du allerede en Betsafe konto, så spring dette skridt over)
  • Placer et spil på oddset inden kampstart på 1 X 2 markedet (live bet tæller ikke)
  • Indsatsen skal være præcis 200 kr.
  • Hvis dit spil fejler, så indsætter Betsafe 200 kr. på din konto som en odds bonus.
  • Odds bonussen skal omsættes 6 gange til odds 1.50 eller derover indenfor 60 dage, før den kan udbetales.

Håndbold VM i Qatar er gået ind i slutspillet, og hvis du er interesseret i en odds konkurrence til Håndbold, så har Danske Spil en tur til Final Four på højkant og hos Unibet kan være med i spillet om en præmiepulje på 40.000 kr.
 
Vi har også samlet 3 velkomstbonusser som er oplagte til Håndbold VM, og vi har lavet en oversigt over alle aktuelle odds bonusser fra danske bookmakere.

forrige artikel
3 x odds bonus til weekendens sport
næste artikel
Sportingbet: Australia Open Triple Odds Forsikring