nyheder

Betsafes adventskalender til vilde odds fans

Betsafe gider ikke at julen skal ende i gabende kedelige familiefrokoster. De vil have action og spænding. Derfor sætter de vilde præmier på højkant hver søndag i julemåneden. For at deltage i Betsafes jule odds konkurrence skal du sætte en vindende triple odds kupon med tre forskellige kampe fra de amerikanske sportsgrene NFL, NHL og NBA.

Betsafe: Det bliver en vild jul i år

Glem alt om hjemmebag, konfetti og julehygge, hos Betsafe betyder julen odds, action og ekstreme præmier. Spil på tre kampe fra NFL, NHL og NBA for mindst 50 kr. og deltag i Betsafes advents konkurrence om vilde præmier – første advents præmie er en tur med tank i Tyskland. Hvis du endnu ikke er medlem, så giver de også en julegave på op til 1000 kr. til nye odds spillere.

Betsafe vilde adventskalender
© Betsafe Odds & Adventskalender

 

Amerikansk inspireret Betsafe jul

Med Inspiration fra ekstremernes land USA har Betsafe sat sig i sinde at give nogle vilde oplevelser til deres brugere. Så sign op hos Betsafe, få en velkomstbonus og deltag i deres ekstreme adventskalender. For hver 50 kr. du sætter på en odds kupon med tre kampe fra de amerikanske ligaer NHL, NFL og NBA, som vinder, får du endnu et lod til lodtrækningen om vilde jule præmier.

Prøvekør en tank

Første søndag var præmien som sagt en køretur med en tank, hvor man får lov til at smadre en personbil. De andre præmier afsløres på de kommende søndage, men uden at afsløre for meget, så vil der også være en testkørsel af lækre italienske biler inkluderet. Så hold øje på Betsafes hjemmeside, hvor de nye præmier annonceres.

5 Julekalender til odds fans

Vi har samlet alle de bedste julekalendere fra danske bookmakere, så tjek om ikke der også er én fra din bookmaker.

Glædelig advent og god fornøjelse med en ekstrem Betsafe jul.

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic Bookmakers deler odds gaver ud i december
næste artikel
Odds Bonus på en Champions League Double