nyheder

Betsafe Julekonkurrence: Vind en VIP Manchester City tur

Julen er landet hos bookmakeren Betsafe. Odds spillere kan deltage i Betsafes julekalender og deltage i præmien om en uforglemmelig VIP oplevelse med Premier League mandskabet Manchester City. Du skal blot være kunde og spille for 20 kr. for at deltage i Betsafes julekonkurrence.
 

Betsafe Julekonkurrence
© Betsafe

 
Betsafe blev tidligere på året betting sponsor for storklubben Manchester City, og som en lille julebonus til deres kunder udlover de nu 2 x 2 VIP billetter til Manchester City – Everton der spilles den 13. Januar. Præmien er til nummer 1 og 2 i julekonkurrencen, og indeholder også en rundtur på Man City’s verdensberømte ungdomsakademi samt selvfølgelig fly og hotel.
 
Nummer 3. til 10. vinder 1000 kr. til deres Betsafe betting konto, og det er ganske let at deltage – læs hvordan herunder:
 

Sådan spiller du med i Betsafes julekonkurrence

For at deltage skal du blot logge ind på din konto, tilmelde dig kampagnen online og sætte 200 kr. ind på din konto hver uge julen. Dernæst skal du spille et kombi-bet med 3 væddemål for minimum 20 kr., og du kan spille på hvilket som helst odds marked, både live og pre-match. For hver vindende odds kupon får du et lod til konkurrencen om 2 x VIP billetter til Manchester City – Everton.
 
Betsafes julekampagne varer frem til 2. Juledag,, den 27. December og vinderen findes ved lodtrækning den 28. December.
 

1000 kr. Betsafe Velkomstbonus

Hvis du endnu ikke har oprettet en Betsafe konto, men godt kunne tænke dig at spille med i Betsafes julekonkurrence, så kan du få op til 1000 kr. i sign-up bonus hos Betsafe. Du skal være over 18, have bopæl i Danmark og ikke tidligere have oprettet en Betsafe brugerprofil.

Om forfatteren

forrige artikel
Oddset Julekalender: Få din julebonus hos Danske Spil!
næste artikel
Superliga Bonus: Blev rig på sidste runde i 2015